реклама

реклама

Учні закладів культури разом зі своїми наставниками займають найвищі п’єдестали всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Сьогодні їм вручили сертифікати на отримання стипендії міського голови «За високі досягнення в музиці», «За високі досягнення у вокальному мистецтві» та «За високі досягнення в галузі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва».

398588970_949844980012579_2458005094315063354_n

Зокрема, Анатолій Васильович вручив сертифікати на отримання щомісячної стипендії міського голови в розмірі 2 000 грн вихованцям шкіл – неодноразовим переможцям міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Також за високу професійну підготовку учнів грошовою винагородою в розмірі 6000 грн нагородили викладачі мистецьких навчальних закладів.

Така грошова підтримка створить умови для розвитку творчого потенціалу і стимулювання обдарованих учнів до нових творчих звершень.

«Наші діти неодноразово ставали переможцями різних конкурсів, представляючи рідне місто на найвищому рівні. Звісно, окремих слів подяки також заслуговують їхні викладачі, які прививають в дітей любов до мистецтва та краси, вкладають усю свою душу та знання виховуючи юних митців. Місто вами пишається», - зазначила кураторка освітньої галузі міста Anastasiia Chubina .

Нагадаємо, що в минулому році на засіданні виконавчого комітету розмір стипендій збільшили до 2 000 грн.

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Меломан 06.11.2023 13:06
А чому не пишете кому саме дали премії і за які здобутки? Як спортсменів, так завжди пишете. Народ повинен знати кращих з кращих!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100