реклама

реклама

Опалювальний сезон у Смілі розпочато. Не запустились лише 2 котельні. На котельні №18 стався порив, а на котельні №5 не було кому подавати тепло - управителі будинків не повідкривали засувки на багатоповерхівках, пише Сміла.ua.

2023-11-03-kotel

Тож міський голова Сергій Ананко звернувся до всіх голів ОСББ, підприємств, установ і організацій, які отримують централізоване опалення, відкрити всі засувки, пустити теплоносій. Це дасть змогу одразу виявити проблеми, усунути заповітрення системи.

Опалювальний сезон у місті почали обидва теплопостачальних підприємства: і КП «Смілакомунтеплоенерго», і ТОВ «Смілаенергопромтранс». Також нагадав міський голова, що тарифи для населення не зміняться. Вони залишаться на рівні 2022-2023 років.

Були і запитання від смілян, чому нараховується плата за місця загального користування по квадратурі квартири та при відсутності батарей в під'їзді?

На що Сергій Ананко відповів, що по іншому не можуть теплопостачальні підприємства діяти. Відповідно до наказу №315 Мінрегіону плату за місця загального користування будуть нараховувати. І споживачам смілянських багатоповерхівок можна це робити лише за квадратурою квартир, відповідно до методики. Бо інші два варіанти нарахувань у Смілі не можливі.

Мовляв, ні теплоаудит будинків у нас не проведений в жодному, ні проектної документації на мережі і труби внутрішньобудинкові немає у багатоповерхівках міста.

Є надія, що цей опалювальний сезон Сміла пройде більш стабільно. Цьогоріч котельні оснащені генераторами на випадок відключення електроенергії.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Андрей 05.11.2023 11:40
А в Черкассах идиоты включили с 18
А сто промтранс разве не банкрот?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100