реклама

реклама

В Черкаській обласній лікарні з вересня запрацювала навчальна кімната для медичного та не медичного персоналу Черкаської області, де за допомогою спеціального обладнання та досвідчених фахівців проводяться заняття з надання невідкладної допомоги, догляду за пацієнтом та проведенню ін’єкцій.

405085360_658211299821800_2190370949139946450_n

Так, 430 лікарів та медичних сестер пульмонологічного, діагностичного, реабілітаційного, ендокринологічного, алергологічного, урологічного відділень та діагностично-консультативного центру Черкаської обласної лікарні отримали нові знання, вдосконалили і поліпшили практичні навички та готові реалізовувати їх у роботі, аби ще якісніше надавати медичні послуги пацієнтам.

Вони зауважують, що заняття були досить цікавими з використанням сучасних методик, а також проходили в комфортних умовах та дружній атмосфері.

- Впевнена, що після такого навчання наш колектив став не лише більш професійним, а й згуртованим. Надалі зможемо передати цей досвід й іншим закладам охорони здоров’я області,- підсумувала Наталія Труба.

Про це повідомляє Черкаська облрада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100