реклама

реклама

Співробітники  черкаського офісу  відомої ІТ-компанії Andersen придбали корм для фронтових тварин на 10 тисяч гривень, зібраних під час благодійного аукціону. А лотами для аукціону стали картини черкаських школярів та студентів.

Саме для цієї акції Черкаська дитяча школа мистецтв провела  конкурс, для якого вихованці школи створили малюнки тварин - «Собачки і котики – теж патріотики».  Частину картин для благодійної акції створили також учні Черкаської ЗОШ №2 та студенти Черкаського державного бізнес-коледжу.

photo_2023-10-05_19-27-08 (4)

На кошти від цих картин співробітники черкаського офісу   компанії Andersen придбали корм, частину якого передано військовим, а решту  - волонтерам, які прихистили кошенят, евакуйованих з фронту.

photo_2023-10-05_19-27-11 (2)

- Ми приурочили цю акцію до Всесвітнього дня домашніх тварин, оскільки сьогодні наші воїни рятують і тих тварин, які раніше були домашніми, але втратили своїх людей і свій дім через війну – а, завдяки нашим мужнім хлопцям вони отримують  порятунок і шанс на нове життя і свій дім, -  констатувала  HR менеджер компанії Карпенко Анжела. – І ми хочемо підтримати у вищій людяності і гуманізмі тих, хто рятує не лише нашу країну, наших людей, але й такі малесенькі життя.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Сергій 30.11.2023 13:31
Це дуже добре, що наші діти роблять такі справи. Щоб ще освіта була нормальна в наших школах... А так приходиться нашим дітям поступати закордон. ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100