Благодійний ярмарок в рамках акції «Стань святим Миколаєм для поранених захисників» відбувся у Черкасах. Його провели у фойє ДНЗ "Черкаське вище професійне училище".

10_254

Сотні містян завітали до навчального закладу, аби купити продукцію, виготовлену власноруч учнями та викладачами училища. Це численні солодкі та солоні смаколики, вироби хенд-мейд. А художні колективи закладу організували музичний супровід ярмарку.

У такий спосіб учні демонстрували свої вміння, здобуті під час навчання і водночас приєдналися до доброчинної справи збору коштів для воїнів, які знаходяться на лікуванні в медичних закладах нашого міста.
«Оскільки цього року за новим стилем ми вшановуємо Святого Миколая 6 грудня, що співпадає з Днем Збройних Сил України, вирішили створити свято нашим пораненим захисникам. Вони не шкодували ні сил, ні навіть життя, захищаючи нас, і наш моральний і людський обов’язок – хоч якось порадувати їх у такий святий день. Тому вдячні кожному, хто відкрив своє серце для добра і стане для них Святим Миколаєм», – звернулася до учасників благодійного ярмарку заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава.

За словами в.о.директора ДНЗ «Черкаське вище професійне училище» Ірини Березань, колектив закладу постійно долучається до благодійних справ і допомоги Збройним Силам України. Натхненно готувалися до ярмарки і цього разу, аби зібрати якомога більшу суму для подарунків воїнам.

11_402

«Кошти, виручені від реалізованої продукції, представники учнівського самоврядування привезуть і покладуть у спеціальну скриньку, яка діятиме 30 листопада під час наступного ярмарку акції в міському будинку культури ім.І.Кулика. Крім того, сьогодні ми зібрали краще з  того, що напекли й наварили, і відвезли нашим воїнам у госпіталь, аби вони посмакували», – прокоментувала Ірина Миколаївна.

Нагадаємо, що наступний благодійний ярмарок в рамках цієї акції відбудеться 30 листопада в Черкаському міському будинку культури ім.І.Кулика о 16.00.

Крім того, всі охочі містяни можуть стати Святими Миколаями для наших поранених захисників, задонативши певну суму на рахунок, вказаний на сторінці департаменту соціальної політики http://surl.li/nqymb.

Про це йдеться на сайті ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100