реклама

реклама

Потужні підприємства, які працюють і розвиваються під навіть під час війни – запорука міцної економіки і надійного тилу. Про це зазначив перший заступник міського голови Сергій Тищенко під час візиту на черкаське підприємство ПрАТ «Юрія».

IMG_5544

Він оглянув нову лінію з виробництва ультрапастерізованого молока, яка нещодавно запрацювала на заводі, і поспілкувався з колективом. Також керівник підприємства Віталій Пустовіт провів невеличку екскурсію виробничими цехами і ознайомив із особливостями виготовлення молочної продукції.

«ПрАТ «Юрія» є виробником молочної продукції високої якості у великих обсягах і широкому асортименті. Переробляємо більше 120 тонн молока за добу, виготовляємо понад 150 видів продукції. Наразі у нас працює 700 людей», - розповів Віталій Пустовіт.

ПрАТ “Юрія” стали “Кращим колективом у Черкасах 2023”. Диплом на день працівників харчової промисловості їм вручив міський голова Анатолій Бондаренко.

IMG_5545

«Дуже приємно, що навіть під час військового стану у нашому місті є підприємства, які не лише продовжують працювати, а й нарощувати потужності виробництва. Дякую колективу за сумлінну роботу задля розвитку економіки, підтримку нашого міста та допомогу Збройним Силам України», - зазначив Сергій Тищенко.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Пальмові плантатори 08.12.2023 20:18
Не встигаємо пальми доїти. Все їхне молоко миттєво переробляється підприємством на різноманітні молочні натурсмаколики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100