Черкасців запрошують переглянути виставу за участю особливих людей та зробити благодійний внесок для підтримки Збройних Сил України.

У вівторок, 12 грудня, о 18.00 на сцені обласного музично-драматичного театру ім.Шевченка відбудеться показ вистави «Після Перемоги» за участю акторів з інвалідністю.

Прем’єра вистави відбулася у жовтні й викликала значний резонанс: багато людей цікавилися, чи гратимуть постановку ще. Тепер ви зможете знову її переглянути.

410000529_663657579254694_4990360864646331096_n

«Після Перемоги» – це історія про людей, які з гумором приймають життєві виклики, мають власні амбіції, борються зі стереотипами, мріють, кохають. Пліч-о-пліч вони допомагатимуть своєму другові, аби зробити його трішечки щасливішим. Та насправді впродовж цієї пригоди кожен віднайде щось своє…

Нагадаємо, що вистава створена в межах проєкту «Митцем може стати кожен, хто хоче і має, що сказати суспільству». Це перша масштабна ініціатива в Україні, розрахована на людей з інвалідністю.

Над проєктом працювали: вихованці Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "ЖАГА Життя" та ГО Спілка батьків, молоді з інвалідністю "Перспектива", головний режисер Станіслав Садаклієв, артист балету Руслан Лисінський, диригентка Олена Бєлкіна та солістка Черкаська обласна філармонія Олена Лютаревич-Марченко.

Показ буде благодійним, тож глядачі зможуть зробити свій внесок у Перемогу. На зібрані кошти придбають найнеобхідніше для підрозділу, в якому служить художник з освітлення театру Олександр Обухов.

Лінк на банку

https://send.monobank.ua/jar/4zUSzxkB4f

Номер картки банки

5375 4112 0929 1108

PayPal: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Про це інформує Департамент соціальної політики Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100