реклама

реклама

Органи прокуратури області провели перевірку додержання вимог адміністративного законодавства в діяльності Державної фінансової інспекції в Черкаській області.

Проведеними перевірками встановлено, що службові особи державних органів контролю в області не в повній мірі виконали вимоги Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме: порушили права громадян при складанні протоколів про адміністративні правопорушення, не дотрималися порядку застосування стягнень та постанов до примусового виконання. Також мали місце факти накладення штрафів до осіб, які не могли нести адміністративну відповідальність у зв’язку зі закінченням строку стягнення.

За результатами перевірок органи прокуратури області на усунення порушень зазначеного законодавства на адреси Держфінінспекцій та судів в області внесли 23 документи реагування, зокрема 16 щодо законності прийняття рішень у справах про адміністративні правопорушення, повідомляє прес-служба установи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Микола 24.11.2012 23:49
Достовірно знаю, що з приходом в КРУ в області, а зараз - Держфінінспекці ї в Черкаській області нового керівника з "Донеччини" Поспєлова О.В. протягом 2,5 років майже всіх нормальних працівників або було звільнено, або ж вони самі звільнились. Залишились або "молодь", або пенсіонери, або ж ід**ти. Тому такі результати адмінпровадженн я
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Егор 21.11.2012 23:45
Маразм и брехня! У нашей прокуратуры- всегда все в ажюры!!! И никогда никаких "складив злочыну"! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100