Нещодавно у Черкасах відбувся X Всеукраїнський двотуровий мистецький фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Козацький шлях.UA», організований за підтримки департаменту освіти та гуманітарної політики, який став платформою для виявлення, підвищення майстерності та розвитку творчого потенціалу молодих виконавців.

411515404_976563650674045_1652467034270424670_n

Участь у заході взяли понад 154 учасники та 15 колективів, представляючи мистецькі заклади та позашкільні навчальні заклади міста.

Талановиті артисти змагалися в шести номінаціях: «Вокальне мистецтво», «Бандурне та кобзарське мистецтво», «Інструментальне мистецтво», «Хореографічне мистецтво», «Фольклорно-етнографічне мистецтво» та «Театральне мистецтво».

У журі цього фестивалю зібралися справжні професіонали - народні артисти України, заслужені діячі мистецтв України, заслужені артисти України, лауреати всеукраїнських і міжнародних конкурсів, композитори, хореографи та представники громадських організацій.

Тож, після напружених змагань, Гран-Прі отримали 7 учасників, ще 32 стали Лауреатами І ступеня, 30 — Лауреатами ІІ ступеня і 26 — Лауреатами ІІІ ступеня.

Всі переможці були відзначені дипломами, медалями та цінними подарунками, а колективи та ансамблі отримали кубки та сувенірні відзнаки.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100