реклама

реклама

Рішенням 48-ї позачергової сесії IX скликання Шполянської міської ради ОТГ від 12.12.2023 р. затверджено Програму підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом та мобілізованим на 2024 рік (далі — Програма). Документ розроблено задля поліпшення фінансово-матеріального становища громадян Шполянської міської територіальної громади, які виявили бажання під час повномасштабного вторгнення військ російської федерації в Україну захищати її територіальну цілісність та недоторканність, уклавши контракт щодо проходження військової служби у лавах ЗСУ чи згідно з мобілізацією.

Програмою передбачається надання одноразової грошової матеріальної допомоги в розмірі 20 тис. грн. жителям Шполянської міської територіальної громади, які у 2024 р. будуть зараховані на військову службу за контрактом чи мобілізованим відповідно до списків, поданих першим відділом Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

411221991_379499551418334_2565124081336563108_n

Фінансування Програми здійснюється за рахунок видатків місцевого бюджету Шполянської міської територіальної громади, передбачених на 2024 р., та інших джерел фінансування, не заборонених законодавством України.

Виплата одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, зарахованим для проходження служби за контрактом чи мобілізованим, здійснюватиметься на підставі списків, наданих першим відділом Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, шляхом перерахування коштів на вказані банківські реквізити.

Шполянська міська рада об'єднаної територіальної громади

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100