реклама

реклама

27 грудня Черкаська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України, за доброю традицією, допомагаючи Святому Миколаю, організувала свято для діточок членів освітянської Профспілки.

IMG_2994

Різдвяно-новорічний захід відбувся в Міському будинку культури ім. Івана Кулика у два етапи, на який приїхали 350 дітей спілчан установ і закладів освіти з різних куточків Черкащини – м. Черкаси, м. Сміли, Кам’янщини, Корсуньщини, Тальнівщини, Смілянщини. Разом із батьками було майже 520 учасників.

Перед початком вистави пролунала повітряна тривога, усі учасники пройшли в укриття, але завдяки захисту Збройних сил України цього разу тривога тривала лише 16 хвилин, і організатори змогли продовжити заплановане дійство.

Діти й батьки переглянули грандіозну новорічну виставу-мюзикл «Cнігова королева. Сила гарячого серця», яку майстерно зіграли київські актори Міжнародного театру пригод і фантастики «Каскадер».

Актори влаштували феєричне шоу світового рівня з мелодійними піснями, запальними танцями та самими непередбачуваними поворотами сюжету.

Ефектні декорації, вишукані костюми, іскрометний гумор, віртуозна акторська гра, безліч акробатичних трюків і професійна хореографія до глибини серця вразили глядачів. Крім того, спектакль був насичений інтерактивними елементами,  хлопчики та дівчатка брали активну участь у порятунку Кая.

Діти були в захваті від вистави. Вони співали, танцювали, сміялися. На їхніх обличчях не було жодних ознак війни.

Після вистави з вітальними словами до учасників дійства звернулися голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Іванович Стеценко та, під час другої частини, голова Черкаської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Ганна Петрівна Федорченко.

Очільники обласної, міських, об’єднаних, первинних організацій Профспілки вручили діткам новорічний подаруночок –  казкового героя ручної роботи від обласної освітянської Профспілки.

Сьогодні ми всі допомагаємо Збройним Силам України та переселенцям. То ж і цей захід не став виключенням. Подарунки для діточок виготовлені вправними руками Вікторії Кавиршиної – переселенки з Донецька, яка була вимушена покинути рідну домівку, перебратися до міста Черкаси та почати жити в евакуації. На життя Вікторія заробляє новим хобі – в’яже іграшки з плюшевої пряжі. Частину коштів із продажів відправляє на потреби ЗСУ та лікарень.

IMG_2832

Вікторія активно бере участь в ярмарках, фестивалях. Вона не втрачає надії на те, що скоро повернеться додому, але поки що намагається створити для дітей Черкащини хоча б трохи святкової атмосфери.

Дякуємо пані Вікторії за її невтомну працю, чудові, сповнені доброти й любові дитячі іграшки.

Сподіваємось, що ці плюшеві герої стануть певним талісманом та оберегом для кожної дитини в новому році.

Різдвяно-новорічний захід став справжнім подарунком для учасників. Він показав, що навіть у такий складний час можна знайти можливість для  радості й щастя.

Ще раз переконуємося, що навіть у найтемніші часи люди продовжують вірити в добро та щасливе майбутнє.

Перемога буде за нами!

Віримо, що наступного року ми зустрічатимемо різдвяно-новорічні свята в мирній, вільній, незалежній Україні!

Пресцентр Черкаської обласної організації Профспілки

працівників освіти і науки України

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100