реклама

реклама

Протягом останніх місяців противник істотно збільшив використання безпілотників на території України, що призвело до значного посилення заходів з боротьби з цією загрозою в усіх областях. З метою оптимізації захисних заходів та забезпечення безпеки національної інфраструктури, начальник Золотоніської районної військової адміністрації Ірина Тернова звернулася із запитанням щодо можливості придбання нового позашляховика. Призначеного для виконання бойових завдань мобільної вогневої групи протиповітряної оборони та захисту критичних інфраструктурних об'єктів у Золотоніському районі, пише zoloto.city

22 грудня Золотоніська міська та Зорівська сільська ради придбали і передали два позашляховики. Як зазначив заступник міського голови Олександр Флоренко, пікап придбаний за кошти міського бюджету. Його вартість 1 млн 300 тис. гривень. Авто будуть використовувати військові для виконання завдань безпеки та оборони. Та додав, що формується заявка потреб територіальної оборони, де також будуть автомобілі.

o_1hilik83l1ent3v71qpn1tiis5l1k

-Після проведених тендерних закупівель, Зорівська громада придбала позашляховик за 1 млн 119 тис. грн, - прокоментувала голова Зорівської сільської ради Галина Галушко. Вона також висловила подяку депутатському корпусу за їхню активну підтримку та рішучість у вирішенні важливих завдань.

Сподіваємося, що придбані автомобілі забезпечать необхідну мобільність для винищування шахедів і військовослужбовці зенітно-ракетного підрозділу використовуватимуть їх для захисту неба над Золотоніщиною.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100