реклама

реклама

27 березня у Золотоноші відбулася акція проти поширення наркотиків, пише zoloto.city

Члени молодіжної ради на попередній зустрічі з депутатами обговорили важливу проблему міста – купа написів на різних будівлях, що пропагують придбання наркотиків.

Вирішили промоніторити максимум локацій та зафарбувати виявлені написи.

o_1hq4f3mj5b0r15v9t71tdfu1ecq

Волонтери ММГО «Центр розвитку молоді» протягом останніх двох тижнів березня активно шукали ці написи та фіксували їх. Разом з представниками влади, муніципальної інспекції та поліції вони пройшлися містом та замалювали зловісні телеграм-боти.

Такі написи були як на парканах приватних будівель, так і на самих будинках. Також молодь інформувала власників будинків про наявність написів, щоб вони власноруч їх прибирали, якщо не хотіли, щоб їх замальовували фарбою. Особливо багато скупчень написів було в районі гімназії, на вулиці Героїв Маріуполя, Недільного базару на Благовіщенській, в районі залізничного вокзалу, хлібокомбінату та на центральній вулиці Шевченка.

Вражає, що власники домоволодінь не звертають уваги та нехтують написами на майні, що їм належить. А можливо не усвідомлюють те, яку шкоду вони несуть.

Якщо ви помітите, що на стіні вашого будинку чи забору з’явилися незрозумілі знаки, зробіть добру справу – замалюйте їх або повідомте муніципальну службу.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100