реклама

реклама

Виїзне засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність», що діє при ОВА, провів в Умані заступник очільника області Антон Царюк. Ішлось про відбудову багатоповерхівки, що поруйнована російською ракетою. У нараді взяли участь також представники підрядника, замовника робіт, міської влади, а також потерпілі мешканці.

DSC_0581

Наразі підрядник надав план робіт, замовив вікна та виготовлення плит для відновлення поруйнованого під’їзду.

– Наша спільна мета – завершити відбудову цього об’єкту якісно та максимально оперативно, – наголосив Антон Царюк. – На сьогодні нас не влаштовують темпи виконання робіт підрядником, про що він поінформований. Цей проект для ОВА пріоритетний. Інший важливий момент – комунікація з мешканцями будинку. Кожен має точно знати, які роботи виконуватимуть у його квартирі та будинку загалом. Задля цього ми систематично проводитимемо аналогічні зустрічі в межах діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність”. Залучатимемо представників замовника, а це обласний департамент будівництва, міської влади, за потреби – проектанта, а також представників підрядної організації.

DSC_0568

До підрядника в мешканців будинку є чимало запитань. Їх розглянули під час наради. Зокрема, квартировласники наполягали розглянути можливість змінити підрядну організацію.

– Ми працюємо винятково у правовому полі, – зазначив Антон Царюк. – І реагуватимемо відповідно, якщо підрядник не виконуватиме своїх зобов’язань. Кошти на відбудову цього об’єкту повинні бути використані максимально прозоро. Виконані роботи перевіряє технічний нагляд замовника, від проектної організації здійснюється авторський нагляд. І лише після погодження проведених робіт замовником і проектантом, підряднику підписуватимуть акти та здійснюватимуть оплату. Процедура підзвітна та контрольована. Адже наша мета – повернути втрачене житло нашим громадянам.

Пресслужба Черкаської ОВА


реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Кошти 06.01.2024 16:38
такі великі в обласному масштабі,що ніяк не можуть поділити,і ще будуть це робити довго, і нудно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Аза Ян 06.01.2024 10:44
Не в те руки попала видбудова! Когда бы дело было в Наших руках, вы все могли бы быть спокойны!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100