реклама

реклама

Робота з тим чи іншим об'єктом нерухомості змушує враховувати багато аспектів та нюансів, про які звичайній людині невідомо. Щоб забезпечити професійний підхід до справи та виключити будь-які ймовірні проблеми для себе, необхідно скористатися послугами фахівців та ними є співробітники агентства нерухомості «Благовіст». Є спеціалісти, які знаються на конкретній нерухомості, що дозволяє якомога ефективніше працювати у тому чи іншому напрямку.

Доказом компетентності є позитивні відгуки від клієнтів, які своєчасно звернулися за допомогою та отримали її повною мірою. Обираючи Агентство нерухомості Київ із доступних варіантів компанія «Благовіст» стане оптимальним. Ріелтори дадуть свої рекомендації та поради, без проблем перевірять кожен із об'єктів, а також врахують чинне українське законодавство, щоб не виникло неприємних юридичних моментів.

Оцінка нерухомості та її підготовка

Це один із наборів послуг від агентства нерухомості. Фахівець особисто виїжджає на об'єкт, оцінює його та зіставляє з чинною ситуацією на ринку. Формується найбільш вигідна та реальна ціна. У ході формування вартості ріелтор обов'язково врахує особливості оподаткування та надасть додаткові рекомендації.

Кожен із фахівців хоче зробити об'єкт привабливим для потенційних покупців, тому слід підготовка. Вона має на увазі виконання таких дій:

  • прибирання приміщень;
  • косметичний ремонт;
  • створення ідеального мікроклімату;
  • звільнення від негативних моментів;
  • дезінсекція та багато іншого.

Такі заходи проводять не з усіма об'єктами. Є багато варіантів нерухомості на продаж, які знаходяться в ідеальному візуальному та технічному стані, отже підготовка займе мінімум часу.

Організація оглядів

Це прямий обов'язок представників агентства. Після організації реклами та початку формування пропозицій об'єкта на розгляд необхідно презентувати його потенційним клієнтам. Кожен об'єкт описується по-різному в залежності від його індивідуальних особливостей, унікальних якостей та переваг.

Найкраще показувати в денний або ранковий час, досягти якісного освітлення, а також виключити вплив сторонніх людей. Потрібно розповідати виключно правду і не ухилятись від відповідей, що може стати причиною відмови від об'єкта. На підсумкову результативність впливає стан об'єкта та його вартість. Представники АН «Благовіст» заздалегідь розкажуть, на що може розраховувати клієнт і яких умов буде дотримано.

*реклама

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 вася 08.01.2024 00:22
может наградить этих тружеников?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100