реклама

реклама

«Черкасиелектротранс» та Слов’янський енергобудівний фаховий коледж об’єднують зусилля для професійного розвитку студентів.

418545411_876464520937105_2711791407711397284_n

10 січня директор комунального підприємства Борис Марченко та виконувач обов’язків директора коледжу Віктор Турка підписали договір про співпрацю. Тепер студенти цього навчального закладу зможуть закріпити всі теоретичні знання на практиці та перейняти досвід у працівників зі стажем.

Додамо, що після релокації в 2022 році коледж продовжив свою роботу на базі Черкаського державного технологічного університету. Нині в ньому навчається понад чотирьохсот студентів із різних міст України, близько сотні з них – випускники. Практику проходитимуть студенти 3 та 4 курсів.

Директор «Черкасиелектротранс» Борис Марченко наголошує, що на підприємстві вдосталь потужностей для допомоги в підготовці кваліфікованих фахівців. Практику тут проходитимуть студенти спеціальності «електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

– Сьогодні на підприємстві бракує фахівців цієї спеціальності, – коментує Борис Андрійович. – Тож після проходження практики готові запропонувати студентам доєднатися до нашого колективу.

За інформацією КП «Черкасиелектротранс»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100