реклама

реклама

У Черкасах правоохоронці, які мають відповідну підготовку та бойовий досвід, проводять тренінг з тактичної медицини за алгоритмом дій та надання домедичної допомоги “MARCH”.

418860829_776275067877117_4844275922114235828_n

Для цього, на базі спортивної школи “Вікторія” у залі дзюдо, поліцейські організували дводенний тренінг та навчають цивільних надавати домедичну допомогу при надзвичайних випадках.

Сьогодні черкащанам інструктори-поліцейські показали, як робити огляд, щоб виявити поранення, як зупинити кровотечу та як правильно користуватися турнікетами.

Заступник начальника управління - начальник відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення Василь Яхненко каже, що такі навички можуть врятувати життя людині до приїзду медиків.

“MARCH – це тактична медицина, яка розрахована на поступове надання допомоги. Навчання за цим протоколом розраховане на дводенний тренінг для підготовки цивільного населення. Заняття безплатні і їх можуть відвідати всі охочі”, — додав Василь Яхненко.

Отримайте базові навички надання першої домедичної допомоги, які в умовах війни можуть врятувати життя вам та іншим. У вас ще є час завтра з 12:00 до 14:00 години за адресою: вулиця Благовісна, 170 (зал дзюдо).

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100