реклама

реклама

Військова агресія рф продовжує впливати на психоемоційний стан українців. Особливо вразливими до військових дій та постійних повітряних тривог стали діти та підлітки.

12

Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб постійно проводить заходи спрямовані на психосоціальну підтримку населення в регіоні та надає психологічну допомогу всім, хто цього потребує.

Минулого тижня з метою профілактики неінфекційної захворюваності населення та в межах реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» фахівчині Чорнобаївського відділення обласного Центру провели «круглий стіл» із працівниками відділу освіти Чорнобаївської селищної ради та закладу дошкільної освіти «Вишенька» у селищі Чорнобай на тему ментального та фізичного здоров'я.

Санітарні фельдшерки Центру Надія Тупик та Тетяна Труш розповіли про важливість збереження психічного стану для упередження виникнення будь-яких розладів здоров'я, обговорили симптоми «професійного вигорання», опрацювали з учасниками прості правила покращення психоемоційного стану, основні принципи самодопомоги та продемонстрували техніку дихальних вправ для поліпшення емоційної рівноваги.

Під час заходу фахівчині Центру поділились відповідними інформаційно-освітніми матеріалами з даної тематики.

Пресслужба Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 вася 14.01.2024 00:15
"впливати на психоемоційний стан українців"- интересно, я нагнетание истерии с типа эпидемией одного вируса и постоянное вранье- "не впливало"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100