реклама

реклама

Кожен чоловік, що поважає себе, повинен виглядати красиво, стильно, він повинен вміти одягатися зі смаком. Він повинен вміти правильно підбирати для себе відповідні моделі, які будуть підкреслювати переваги зовнішності, відображати бездоганний стиль та статус. Купити чоловічий одяг, який має відмінну якість, надійність, можна у нас в інтернет-магазині. Але попередньо все ж таки варто розглянути популярні варіанти та моделі для чоловіків у 2024 році.

5678

Сміливі кольори

Один із найголовніших трендів у 2024 році для чоловіків – використання сміливих відтінків. Відомі дизайнери рекомендують відійти від приглушених кольорів, які були домінуючими в чоловічому гардеробі, і краще віддати перевагу насиченим фарбам.

Краще вийти із зони комфорту, виявити індивідуальність, додати яскраві кольори у свій стиль. Серед найбільш популярних варіантів та поєднань на 2024 рік можна виділити:

  • Червона шкіряна куртка оверсайз;
  • Яскраво-зелений брючний костюм;
  • Смарагдовий, синій, червоний та соковитий рожевий костюм із короткими шортами та сорочкою в тон;
  • Сорочки поло у неонових тонах.

Вітаються різнопланові вбрання у сміливі принти. У тренді клітина, гусяча лапка, абстракція, квіткові візерунки у стриманих чи соковитих відтінках.

Оверсайз

Краще відмовитися від облягаючого та тісного крою, тому що у 2024 році у тренді будуть моделі вільного крою – мішкуваті штани, вільні сорочки, просторий верхній одяг. цей тренд комфорт поєднується зі стилем. Оверсайз не означає надто великого розміру. Йдеться про невимушену та зручну посадку, яка виглядає структурованою та стильною.

Нижче можна розглянути популярні поєднання речей оверсайз, які будуть у тренді у 2024 році:

  • Брючний костюм із величезними плечима;
  • Широкі штани, джинси та шорти-бермуди;
  • Об'ємні толстовки, худі, світшоти;
  • Светри зі спущеною лінією плечей, величезні сорочки;
  • Мішковаті куртки, пальта та бомбери.

Вільний практичний одяг оверсайз – це функціональна мода. Поєднуйте модні речі оверсайз із приталеною водолазкою, майкою, жилетом, шортами, щоб створити сучасний образ.

Мікрошорти

У 2024 році навіть брутальні та дорослі чоловіки можуть виявити індивідуальність, вони можуть відійти від класики та замінити звичайні, нудні брючні костюми на вбрання, в яких будуть використовуватися мікрошорти. Вони підкреслять чудовий смак, стиль.

Ось кілька стильних варіантів від найвідоміших дизайнерів:

  • Піджак оверсайз у смужку, біла майка та короткі шорти;
  • Мікрошорти та сорочки з принтами;
  • Бірюзові шорти із бежевим піджаком.

Трендові мікрошорти шиють із костюмної тканини, шкіри та твіду. Їх поєднують із класичними сорочками, жилетами та футболками, светрами та кардиганами, об'ємними куртками із зістареної шкіри (Prada). Обов'язковим доповненням до коротких шортів вважаються туфлі та високі шкарпетки.

Майки-боді

Шалено зручно, шалено стильно - ось і все, що можна сказати про боді. Весь 2024 чоловічу моду переслідуватиме один великий тренд: акцент на голі плечі. І якщо сорочки без рукава для багатьох новина, то майки набагато простіше для сприйняття.

Боді це чи ні — ніхто не впізнає доти, доки не полізе до вас у штани. Або ви самі можете наголосити, доповнивши таку річ брюками або джинсами на заниженій талії.

Гранж

Порвані джинси, в мотлох порізані джемпери, баггі денім. Гранж повернувся і він віддає найсильнішою ностальгією за модою минулих років. Бренд Gucci одягнув моделей у поношений трикотаж і крихітні шапки біні (про які буде нижче), тоді як Givenchy стилізував подовжені картаті сорочки у багатошарових образах.

Але саме Egonlab вдалося показати гранж у всій красі. Запрані джинсування поєднувалися з картатими сорочками та брюками з ефектом брудних колін.

Це найбільш популярні варіанти для чоловіків, які будуть у тренді у 2024 році. У магазині https://betega.com.ua/cholovichyj-odyag можна ознайомитись з пропонованим асортиментом, у каталозі є великий вибір жіночих та чоловічих речей. Серед широкого вибору можна підібрати стильні парки, пуховики, пальта та інші моделі теплого верхнього одягу для чоловіків та жінок.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Стас 17.01.2024 18:41
Цитую Ляля:
В Україні зараз самий модний колір - оливовий з пікселями.
Учасники Карпатьських вечорниць вважають,що модним є колір оголеного тіла та геніталій... Тому їх і ТЦКашники не бачать.Маскування!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Ляля 17.01.2024 14:02
В Україні зараз самий модний колір - оливовий з пікселями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Петя 16.01.2024 21:51
Це не пост для Прочерку. Це пост для якихось форбсів чи снобів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Парижський модник 16.01.2024 13:42
Віднедавна, у всих нас мажорно-глямурних, ознакою належності до високомодньої еліти став прикид "одна панчоха", натягнута на власний "глобус".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100