реклама

реклама

Пауерліфтери із Сміли Ростислав та Владислав Бондаренки (батько й син) на відкритому Кубку України з пауерліфтингу серед майже 200 учасників на двох здобули 7 медалей, з яких 4 золоті, пише «Черкаський спорт».

Крім медалей, Ростислав Бондаренко встановив 2 рекорди України у віковій категорії М1. Смілянському спортсмену вдалося у двох підходах спочатку побити попередній рекорд 170 кг та встановити новий 170,5 кг, а потім покращити свій же рекорд ще на 7 кг. Таким чином, рекорд України в жимі штанги лежачи у віковій категорії М1 зараз становить 177,5 кг і належить Ростиславу Бондаренку. Цікаво, що два нові рекорди були встановлені смілянином протягом десяти хвилин. Зазначимо, що Ростислав Бондаренко зараз є, крім того, й чинним рекордсменом світу в жимі штанги лежачи, до того ж рекорд також становить 177,5 кг.
Ростислав – майстер спорту міжнародного класу, дворазовий чемпіон світу, дворазовий чемпіон Європи, десятиразовий чемпіон України, рекордсмен світу і рекордсмен України в жимі штанги лежачи.

Кілька років тому Ростислав взяв із собою в Одесу на змагання з жиму штанги лежачи свого десятирічного сина Владислава, який, піднявши одразу 20 кг, став бронзовим призером змагань. З того часу батько з сином постійно тренуються та виступають разом. Нині 13-річний Владислав вже є чемпіоном світу, срібним призером Чемпіонату Європи, 7-разовим чемпіоном України, рекордсменом України. Маючи вагу тіла 35 кг, Владислав бере участь в жимі штанги лежачи у ваговій категорії 52 кг.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100