реклама

реклама

У Черкасах на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запустили безоплатну Школу волонтерів. Навчання стартує вже 3 лютого, а лекторами будуть досвідчені волонтери з Черкас та зі всієї України. По завершенню Школи всі охочі зможуть долучитися до однієї з волонтерських ініціатив та отримають сертифікат.

Як розповіла директорка простору в Черкасах Анна Драч, навчання у Школі передбачає щотижневі зустрічі впродовж двох місяців.

mind_volunteering school

«Серед запрошених спікерів — представники благодійного фонду Одіссей Черкаси, єдиної системи рекрутингу та навігації донорів крові DonorUA, а також Ветерансько-волонтерської організації Дніпровського району. Вони розкажуть про свій досвід у волонтерстві, розкажуть про комунікацію з військовими, юридичні аспекти волонтерства, фандрейзинг та багато іншого», — наголошує директорка центру.

Першу лекцію в межах Школи проведуть вже в суботу, 3 лютого о 19:00. Засновник та директор благодійної організації БФ Одіссей Черкаси Олександр Кумпанський проведе лекцію «Як і навіщо волонтерити».

«Розповім, як ми створювали організацію та запускали діяльність, з якими проблемами зіштовхнулися та як їх вирішували. Я поділюся своїм досвідом роботи в найгарячіших точках Донеччини, на лінії зіткнення, а разом із учасниками поміркуємо про важливість волонтерства та способи до нього долучитися», — ділиться Олександр Кумпанський.

Усіх охочих долучитися до Школи запрошують заповнити коротку форму за цим посиланням. Навчання відбуватиметься щотижня за адресою бул. Шевченка, 234 (Гончаренко центр Черкаси).

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована народним депутатом Олексієм Гончаренком у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Шпраха за 25 годин 29.01.2024 23:07
схоже, не проканала. Але є новий, подібний проєкт, який при обіцянці надання "випускникам" відсрочки по мобілізації обіцяє стати успішним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100