реклама

реклама

Черкаський правозахисний центр починає великий, масштабний проєкт в Уманській територіальній громаді, де буде працювати з представниками міської ради, поліції та Служби безпеки України над питаннями визначення шкоди, яка була завдана територіальній громаді внаслідок ракетних обстрілів російської федерації в місті Умань. Також організація буде сприяти тому, щоб усі постраждалі отримали відшкодування і відновили свої права.

420553821_400380382510443_5702122899814190691_n

«Сьогодні ми вже провели першу робочу зустріч з представниками Уманської міської ради влади, де обговорили наступні питання:

1.Роботу над впровадженням проєкту «Синергія державного та громадського секторів для посилення захисту прав вільного населення, яке постраждало в наслідок збройного конфлікту в Україні». В рамках проєкту планується провести аналіз збитків, які було завдано громаді внаслідок збройної агресії російської федерації та розробити дорожню карту відновлення громади;

2.Особливості документування воєнних злочинів на території громади в рамках ініціативи "Трибунал для Путіна" та механізми допомоги постраждалому цивільному населення;

3.Можливі шляхи співпраці та комунікцаії з громадським сектором та міжнародними фондами задля покриття збитків, яких зазнала громада внаслідок ракетних ударів рф.

Даний проєкт вже працює у трьох областях України: Чернігівська, Сумська та Донецька. Активно працюємо над запровадженням проєкту і в Уманській громаді.

Початок масштабної роботи покладено. Н Надалі наші аналітики і юристи будуть всіляко допомагати та сприяти Уманській міській раді фіксувати шкоду завдану ракетними обстрілами та допомогати постраждалим отримати компенсацію!» – йдеться на сторінці Черкаського правозахисного центру у «Фейсбуці»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100