реклама

реклама

Президент Володимир Зеленський розповів про візити до трьох регіонів в понеділок.

Дніпровщина, Кропивницький, область, Черкащина. Всюди серед головних питань – зміцнення РЕБ, засобів радіоелектронної боротьби, посилення нашої ППО. Кілька важливих доручень щодо цього є сьогодні, - йдеться в офіційному повідомленні.

Без назви

«Черкаси – взяв участь у регіональному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад. Головні питання, звичайно, – про роботу й розвиток у регіоні. Були тут, на засіданні, перша віцепрем’єр-міністр і міністр аграрної політики. Брали участь у Конгресі представники обласного бізнесу. Це зараз один із топових пріоритетів нашої держави – дати максимум можливостей підприємцям працювати заради економічного зростання та створення робочих місць.

Торік ми забезпечили основу для економічної стійкості України. Працює наш морський коридор, і вже експортовано понад 20 мільйонів тонн вантажів морем. Забезпечили захист енергетиці – і зиму цього року, опалювальний сезон проходимо значно стабільніше, ніж було торік. Є домовленості і з нашими партнерами щодо довготривалої підтримки України, фінансові програми, які додають нашій державі впевненості.

Минулий рік завершили з економічним зростанням понад 5%.

І цей рік має зберігати динаміку. Потрібні прозорі, чисті, законні відносини між державними інституціями та бізнесом і робота бізнесу в чистому, легальному полі – «в білу» й заради збереження та створення якнайбільшої кількості робочих місць.

Стійкість нашої економіки, соціальна стійкість України – це елементи нашої державної стійкості у війні. Я вдячний усім, хто працює заради того, щоб Україна могла вистояти. Я вдячний кожному підприємцю, кожному розробнику, усім нашим людям, які створили Україні, зокрема, нову галузь – галузь дронів, і хто створює нову потужну українську РЕБ, усім нашим айтівцям, які стали оборонцями. Уряд підтримає цю роботу по максимуму. Я дякую всім, хто б’ється заради нашої держави й людей!» – поінформував офіс президента.

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 Стас 06.02.2024 14:56
У 2023 році реальний ВВП України виріс, за різними оцінками, на 5-5,5%. Це відновлювальне зростання після стрімкого падіння на 28,8% у 2022 році. Незважаючи на відновлення, ВВП ще приблизно на чверть менший, ніж у 2021 році. Цк нк я придумав-це висновок Центру Економічної Стратегії... Отже-слова Зе про "фсьо хорошо"-це для тих,хто не вміє аналізувати... Скідьки працівників призвано до ЗСУ?А скільки виїхало ? То хто ж "зрощує" ВВП?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Хвєдя 06.02.2024 13:25
У ваших коментах не наблюдаєцця нікакого уваженія, шо за дєла?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Наш пострєл 06.02.2024 11:20
вєздє поспел!" - говорить його куратор. А в Україні цьому гастрольору є інша характеристика: "Мотається як ...... по шароварах!".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Перелякане фото 06.02.2024 11:16
Мабуть якусь "отсєбятєну" з трибуни знову зморозив? Бо переляк говорить про те що будуть йому непереливки від Шефа за такі вольнощі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Надежда 06.02.2024 00:23
Уже тошнит от этого клоуна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Сармат 05.02.2024 23:41
Отакої... Приїхав і жодного кадрового рішення не ухвалив? І чого ото їхав...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Пшонка 05.02.2024 22:58
Чи він тут був взагалі? Як привид по усій Вкраїні вигулькує, то у якомусь дивному наметі в Роботиному, то у Кропивницькому, то Черкаси. Якась голограма, а не зяма.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Ваня 05.02.2024 22:33
Інкогніто приїхав і уїхав. Мда....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100