реклама

реклама

Президент України Володимир Зеленський відвідав учора Черкаську область, про що офіційно повідомлялося. Місцеві ЗМІ на захід не кликали. За офіційним повідомленням, Президент взяв участь у регіональному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад

422628775_374425885201681_8316838899176766953_n

Як пише Черкаська ОВА, передовсім начальник обласної військової адміністрації Ігор Табурець доповів Главі держави про ситуацію в регіоні. Далі відбулося обласне засідання Конгресу місцевих та регіональних влад. За участі також першого віце-прем’єр-міністра України Юлії Свириденко та міністра аграрної політики Миколи Сольського. Тут у деталях обговорили програми підтримки бізнесу від держави.

– Головні питання, звичайно, – про роботу й розвиток у регіоні, – зауважив Володимир Зеленський – Це зараз один із топових пріоритетів нашої держави – дати максимум можливостей підприємцям працювати заради економічного зростання та створення робочих місць.

Як розповів Президент, торік вдалося забезпечити основу для економічної стійкості України. Працює морський коридор, і вже експортовано понад 20 мільйонів тонн вантажів морем. Забезпечено захист енергетиці – і зиму цього року, опалювальний сезон проходимо значно стабільніше, ніж було торік. Є домовленості і з партнерами щодо довготривалої підтримки України, фінансові програми, які додають нашій державі впевненості.

– Минулий рік завершили з економічним зростанням понад 5%, – додав  Президент. – І цей рік має зберігати динаміку. Потрібні прозорі, чисті, законні відносини між державними інституціями та бізнесом і робота бізнесу в чистому, легальному полі – «в білу» й заради збереження та створення якнайбільшої кількості робочих місць. Стійкість нашої економіки, соціальна стійкість України – це елементи нашої державної стійкості у війні. Я вдячний усім, хто працює заради того, щоб Україна могла вистояти. Я дякую всім, хто б’ється заради нашої держави й людей! – йдеться в офіційному повідомленні

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #4 Безумна 08.02.2024 21:41
Ко-ко-ко-ко-ко-ко-ко.... :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Пшонка 07.02.2024 20:55
Дя-ку-є-мо дуже! (Це треба казати хрипатим голосом)...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Андрій 07.02.2024 00:53
Розповів чергові казочки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Інкогніто. 06.02.2024 11:37
З Києва в Черкаси по шляху на гастролі в Бомбеї та Калькутті, завітав мілкий чиновник. Не Іван, але Алєксандричь. Такий собі Хлєстаков. От тільки серед дійових осіб зустрічі не згадують Васіліча, Городнічого? Невже той й досі в опалі? Сєрчає на нього Володимир Красне Сонечко за давнє минуле?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100