реклама

реклама

Наразі в суспільстві триває обговорення законопроєкту про мобілізацію за котрий, ймовірно, проголосують до кінця лютого. Під час пошуків ефективних методів поповнення лав армії серед населення України з’являлися різноманітні ідеї — мобілізація жінок та осіб, які були або є ув’язненими.

2024-02-12-14.47.53-1-672x418

Під час ефіру в студії журналісти видання “ВиЧЕрпно” поцікавилися, як до подібних ідей ставиться начальник Черкаського обласного ТЦК та СП Олександр Устименко.

Відтак пан Олександр стверджує, оскільки в Україні суспільство базується на гендерній рівності, то він не проти ідеї мобілізації жінок, проте вважає, що це має бути лише на добровільній основі.

Також він висловився з приводу мобілізації осіб, які відбувають покарання:

“Якщо розглядати ідею мобілізації в’язнів — то я не бачу в цьому нічого поганого. Варто аналізувати, які саме злочини скоїла ця людина, адже покарання призначають й за невеликі крадіжки, майнові злочини чи шахрайство. Не поділяю ідеї мобілізувати тих осіб, які скоїли тяжкі злочини. Проте я знаю багато випадків, коли хлопці відбули свій термін у в’язниці не один рік, а зараз в лавах Збройних Сил України й нормально виконують бойові завдання”.

Зазначимо, що більшість чоловіків, які наразі служать в обласному територіальному центрі комплектування Черкаської області, — це ті, хто отримав поранення на війні. І щоб уникнути конфліктних ситуацій під час оповіщення ними населення, їх оснащують боді-камерами.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Перехожий 13.02.2024 19:31
Не пойму він, що у броніку прийшов, чи в нього .......................?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Вовчик Крупський 13.02.2024 16:53
"Для того щоб об'єднатись, спочатку нам потрібно розмежуватись!". А то буде як завжди, після обох Майданів, авгієві конюшні влади так і вичистили та й залишили біля корит всю касту верхових заср.нців яка й продовжує нещадно експлуатувати клас низів. Прикоритчки, як нові так і з десятилітніми владними стажами ненажерливості, нарешті просто повинні зникнути як клас, в які б патріотичні шкури вони не рядились!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Хвєдя 13.02.2024 14:46
Оно вам пока наче веселі шуточки, а українцев потіхоньку роздєляють на класи і касти. Ето вже не очєнь смішно особенно тим шо на розвалюхах їздят і пєшкадралом ходють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Черкаський гламурний 13.02.2024 10:49
Пересадти всіх і на фронт! А то розвелось мужиччя на розвалюхах катающихся, не проїдеш своєю машиною бізнес класу, щоб хтось х них рядом не прошмигнув по ямі з водою та не заплюхав улюблену ласточку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 1 13.02.2024 10:37
А как насчёт корупционеров?????Или в них крепкая броня???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100