реклама

реклама

Сьогодні на позачерговій сесії Черкаської міськради депутати проголосували за відмову у погодженні проєкту землеустрою щодо встановлення меж території Руськополянської об’єднаної територіальної громади.

424649067_838166234784549_4949353260380408172_n

Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

«Руськополянці хочуть, аби межі були такими, як давно затверджені межі трьох сіл, які входять до цієї територіальної громади: Руської Поляни, Геронимівки та Дубіївки.

Натомість у нас, як у влади Черкас, інша думка – так складається, що певні території Руськополянської тергромади потрібні для подальшого розвитку обласного центру. Зокрема, для розбудови аеропорту та розв’язання деяких інших господарських питань. Наприклад, таунхауси, незаконно збудовані гаражі та магазини по вул.Руставі поблизу кладовища – це руськополянські землі. Ці об’єкти перебувають у зоні відповідальності Руськополянської ОТГ, але де-факто вони вже давно знаходяться на території Черкас. Настав вже час впорядкувати межі наших громад», – пояснює Анатолій Бондаренко.

Також розглянули декілька питань, які стосуються підтримки обороноздатності. Як погодив виконком, перерозподілили 49 млн грн. на програми підтримки ЗСУ і підтримки ТрО. На них планується придбати автомобілі та оптичні прилади за зверненнями військових частин. Крім того, дали дозвіл одному з комунальних підприємств на придбання техніки та автозапчастин для потреб армії на близько 15 мільйонів гривень.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #1 Карасєнко 19.02.2024 19:59
Р.П. відправила толю в еротичну подорож.І правильно зробила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100