реклама

реклама

Черкасам – ще більше можливостей для підтримки захисників, їхніх родин та розвитку дітей. Для цього у місті плануємо створити новий відкритий громадський простір СпівДія Хаб Черкаси, інформує міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

424723274_839152484685924_2175297960214705569_n

Про це було домовлено із Благодійною організацію «Благодійний фонд «СпівДія» та Громадською організацією «Об’єднання багатодітних родин «Крила». Сьогодні закріплено ці наміри, підписавши відповідний меморандум про співпрацю.

У одному з комунальних приміщень за грантові кошти проведуть ремонт і створять мультифункціональний простір. Там надаватимуть послуги за кількома напрямками: юридична допомога, підтримка ветеранів, родин загиблих бійців, кар’єрні консультації, простір для дітей, де будуть проводитися заходи різного спрямування. У планах, що він запрацює вже у травні цього року.

«Дякую усім причетним до цього проєкту за небайдужість та нові можливості для розвитку Черкас. Ми і надалі будемо сприяти ініціативам, спрямованим на підтримку людей у такий складний час», – зазначає Анатолій Бондаренко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Мантія 21.02.2024 20:48
Цей просторовий "творець" спочатку мав би звільнити простір існуючий,яким неможливо користуватись-завалені торговим мотлохом тротуари у центрі, перехрестя утикані будками і парковками що унеможливлюють безпечний роз'їзд.., поверни людям сквер на Можайці та ін. знищені місця загального користування.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100