реклама

реклама

У Косові (Сербія), на узбіччі траси Феризай – Приштина, було знайдено тіло 23-річної українки Олени К. Місцева поліція заявила, що справу про загибель дівчини розслідують як ДТП зі смертельними наслідками. Однак знайома Олени підозрює, що це було вбивство, пише OBOZ.UA.

filestoragetemp-57

Поліція вважає, що це була ДТП

21 лютого тіло 23-річної Олени К. із Черкаської області виявили на узбіччі траси Феризай – Приштина у Косові. За даними місцевої експертизи, дівчина отримала травми обличчя, також у неї була зламана нога. Такі ушкодження могла спричинити ДТП, вважають у місцевій поліції.

"У матеріалах експертизи, як стверджують джерела, наразі зазначено, що у неї зламана нога та є кілька травм обличчя, які, ймовірно, були результатом удару транспортного засобу", – пише видання "Газета Інфокус".

У той же час на відомого українського волонтера Андрія Боєчка вийшла дівчина, яка відрекомендувалася знайомою загиблої. Вона сказала, що поліція звернулася до неї, оскільки її номер був у телефоні загиблої. Її запитали, звідки вона знає цю пані. Також ця знайома стверджує, що Олену К. знайшли повністю роздягнутою. Вона припустила, що дівчину було вбито, і попросила знайти її родичів.

"Скажіть сім'ї, що це був не просто нещасний випадок, хай вони старанно розслідують справу. Нехай правда відкриється", – написала вона.

Незабаром рідних Олени знайшли, зараз вони займаються доправленням тіла Олени на батьківщину для поховання.

Перед смертю зв'язувалася з рідними

Знайома Олени розповіла, що незадовго до загибелі вона зв'язувалася з мамою, перебувала тоді на автозаправній станції. Все начебто було гаразд. Олена повідомила, що як буде вдома – передзвонить.

Проте більше вона не телефонувала, і родичі почали хвилюватися.

Як повідомила місцева поліція, загибла при собі не мала ні телефона, ні документів, ні особистих речей. Усе це вони виявили в її орендованій квартирі у Приштині. Також повідомляється, що місце, де виявили тіло українки, безлюдне, там немає поблизу житла і не буває пішоходів.

Також знайома зазначила, що поліція не перевірила камер спостереження, не шукала свідків, кваліфікувала інцидент як ДТП. Та й офіційно про загибель Олени родичам не повідомляли, вони дізналися про це від подруги доньки.

Родичі Олени вийшли на прокуратуру, яка займається цією справою. Вони наполягли, щоб було проведено судово-медичну експертизу. Тепер чекають на результати.

23-річна мешканка Черкаської області Олена К. у жовтні минулого року поїхала до Косова через війну. Як повідомляє місцева преса, тоді дівчина звернулася до МВС цієї країни по міжнародний захист. Документи вона отримала й жила там легально.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100