реклама

реклама

Який вигляд має повністю "нафарширований" для фронту повнопривідний мотоцикл, продемонстрував на своїй сторінці у соцмережах байкер Павло Черненко, пише «Козацький край».

"Прокачав" він мотоцикл "Урал" разом з іншими учасниками "Об'єднаного байкерського фронту", - включно з Ашотом Арушановим, засновником мотофестивалю "Тарасова гора".

Фото: Козацький край


До повномасштабного вторгнення росії байкери щороку саме в ці дні мали "стартову готовність" до мотофесту на Черкащині, присвяченого Великому Кобзареві. Нині ж у них інші турботи - як зробити більш маневреними українських військових.

До речі, "Урал" - хоча й зроблений колись на росії, але як вже "традиційно склалася", був просто повтореною совковими "розробниками" копією крадених креслень конструкторів фірми BMW, які свого часу розробили BMW R71 (прототип "Урала") для німецької армії.

А тепер повний запасок у модернізованій "колясці", умовно російський "за місцем народження", німецький за походженням й по-українськи облаштований мотоцикл зовсім скоро вирушить допомагати прогнати з української землі тих, хто здатний жити лише крадіжками чужого...

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100