реклама

реклама

14 квітня у селі Червона Слобода правоохоронці групи реагування патрульної поліції зупинили водія мотоцикла Musstang, який порушував правила дорожнього руху.

На Черкащині нетверезий мотоцикліст намагався підкупити поліцію, його затримали


Під час спілкування з чоловіком поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою приладу драгер, який показав результат — 0, 47 проміле, а це перевищення норми у більш як два рази.

Поліцейські розпочали оформлення адміністративних матеріалів. Однак 64-річний чоловік вирішив, що зможе уникнути відповідальності та запропонував інспекторам неправомірну вигоду у розмірі — 400 доларів США. Правоохоронці попередили порушника про кримінальну відповідальність, але він не відреагував.

Слідчі Черкаського райуправління поліції задокументували факт та внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Наразі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру.

Також на правопорушника склали протокол за ст. 130 КУпАП та винесли та постанову за порушення ПДР, повідомляє поліція Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100