реклама

реклама

В одному із медичних закладів області запрацювала сучасна киснева станція. Обладнання потужне. Воно безперебійно забезпечуватиме потребу пацієнтів у медичному кисні.

IMG_7478

Таке підсилення для Черкащини надали міжнародні партнери. Зокрема, відокремлений підрозділ Угорської екуменічної служби допомоги в Україні. Усе це – в межах реалізації проекту «Підвищення стійкості українського сектору охорони здоров’я до боротьби з COVID-19». Він спільно фінансується Державним департаментом США та Міністерством закордонних справ і торгівлі Угорщини.

Як розповіла перша заступниця начальника Черкаської ОВА Наталія Кравченко, Черкащина стала однією із трьох областей, де реалізовували такий проект.

IMG_7396

Про подальші перспективи співпраці та розвиток медичної сфери в регіоні йшлося на зустрічі із міжнародними партнерами та заступницею міністра охорони здоров’я України Мариною Слободніченко.

–  Наші партнери – наша сила і підтримка, – наголосила Наталія Кравченко. – Розвиток медичної сфери та доступність послуг – незмінний пріоритет роботи ОВА. А надто зараз – у час війни.  Зважаючи на всі можливі виклики, маємо оперативно на них реагувати. Таке підсилення для нашої області надважливе особливо для наших пацієнтів. Їхнє здоров’я та безпека – понад усе!

Пресслужба Черкаської ОВА

Фото: ck-oda.gov.ua

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100