реклама

реклама

Книжковий фестиваль, який проходитиме на території ВДНГ в столиці 25-28 квітня, обіцяє бути серйозним і масштабним заходом, який популяризуватиме українську книгу й культуру в цілому.

Серед головних організаторів заходу - черкащанка Людмила Фіть, колишня очільниця обласного управління культури, відома також як організорка Черкаського книжкового фестивалю, пише Козацький край

"Моїх три головних слова у цьому проєкті: енергія, довіра, інтерес, - говорить Людмила Фіть. - Звісно, ми раді бачити у нас усю книжкову спільносту, ділитись новинками, обговорювати вектори. Але наш фокус: зацікавлювати літературою через якісно продумані презентації, літературні ігри, стендапи, майстер-класи, нетрадиційні форми презентацій. Тобто розширити нашу книжкову бульбашку, обʼєднати побільше людей, які ще не закохані у читання".

Серед топ-спікерів фестивалю "Книжкова країна" вже заявлена участь знаменитого уродженця Черкащини Василя Шкляра, якого називають "батьком українського бестселера". Сам пан Василь теж підтвердив свою участь, розмістивши відповідну афішу у своєму акаунті в соцмережах з коротким підписом: "Дасть Бог - побачимось".

431183894_122140117952130539_896249229070655866_n

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100