реклама

реклама

Подія відбулась 10 березня близько двадцять другою години вечора. Втікача наздогнали. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Звенигородського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області. На порушника складено два протоколи про адміністративні правопорушення.

Ватутіно_2

Поліцейські Управління поліції охорони в Черкаській області, рухаючись по дорозі в місті Ватутіному  з чергового виклику, помітили, як автомобіль Шевроле рухався, порушуючи усі можливі правила дорожнього руху, перетинаючи зустрічну смугу та виїжджаючи на бордюри. Правопорушник, побачивши поліцейський автомобіль з ввімкненими проблисковими маячками, на вимогу правоохоронців зупинитися не реагував, а тільки додав швидкості та почав тікати. За декілька кварталів  він був змушений зупинитись – не впорався з керуванням, впершись в стіну житлового будинку. Під час спілкування із ним, виявили й ознаки алкогольного сп’яніння.

Ватутіно_1

На щастя, ніхто з учасників дорожнього руху не постраждав. На місце події викликами СОГ Звенигородського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області. Відносно водія складено адміністративні протоколи за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП, та  за частиною 1 статті 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Про це повідомляє поліція охорони Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100