реклама

реклама

Перший заступник міського голови Сергій Тищенко, заступниця міського голови Анастасія Чубіна під час онлайн-зустрічі висловили щиру вдячність голові району Штайнфурт Мартіну Зоммеру за допомогу для Черкас у важкі часи війни. 

Керівники Черкас подякували німецьким партнерам за допомогу місту


Нагадаємо, Черкаси та район Штайнфурт спільно взяли участь у програмі фінансування, організованій Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини. В результаті спільної участі у проєкті «Покращення цивільного захисту в муніципальному партнерстві з Україною 2023» Черкаська міська рада отримала два пакети підтримки на загальну суму 110 000 євро.

“Завдяки нашій співпраці місто Черкаси отримало обладнання для навчальних закладів, а саме: меблі для класних кімнат, сучасне обладнання для шкільних харчоблоків та інше необхідне оснащення. На сьогодні це обладнання вже використовується у закладах освіти”, - розповіла заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Для онлайн-зустрічі Департамент освіти та гуманітарної політики підготував відео. Німецьким партнерам показали, як використовують гуманітарну допомогу в освітніх закладах Черкас.

“Дуже раді, що ми змогли наочно побачити, як наше обладнання використовується. Розуміємо, що наша допомога – це маленька частинка того, що потребує ваше місто. Тому, ми будемо вас підтримувати і надалі”, - сказав голова району Штайнфурт Мартін Зоммер.

“Ми щиро дякуємо за вагому підтримку. У ці важкі часи Черкаси стали прихистком для багатьох внутрішньо переміщених осіб, тому дуже важливо, що ви не залишаєтеся осторонь проблем України. Впевнений, це лише початок нашого спільного шляху, який обіцяє бути плідним та сповненим нових проєктів”, - сказав Сергій Тищенко.

Крім того, під час зустрічі сторони обговорили майбутній візит делегації з Черкас до району Штайнфурт. Нині триває активна підготовка до офіційного укладення угоди про встановлення побратимських відносин та співпраці.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Дес ішь фантастішь! 18.03.2024 14:33
- захоплено вигукнули партнери, побачивши відосік-виставу від спілки інвалідів голови та їхніх бойових поддружок.
- Зоммерурлауб та зоммершпілє тільки в нас!, ще раз анґеладели співпрачники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Арсеній 18.03.2024 14:30
Як так?? А показать партнерам ваші плани знищення історичного надбання і природо-рекреацяйних місць.., як сосновий бір на Можайці і Замковий узвіз?
Розкрийте партнерам свої архітектурні афери і презентуйте прайс, покажіть фігуранта Савіна і всепокуного "гаманця" ...яна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100