реклама

реклама

На базі Черкаської медичної академії пройшли навчання та майстер-класи для представників Черкаської міської ради. Психологи закладу пояснювали, як поводити себе з військовими, які повернулися з передової. Показали практичні вправи та розповіли про власний досвід. Також під час заходу відбувся майстер-клас із надання невідкладної допомоги.

DSC08408

Заступниця міського голови Марина Гаркава підкреслила: "Ми з вами повинні готуватися до дня, коли всі військові повернуться додому. Ми повинні прийняти їх у наш світ, підтримати наших захисників, допомогти їм адаптуватися до мирного життя, оточити їх турботою та увагою. Тому сьогодні Черкаська міська рада спільно з Черкаською медичною академією та представниками духовенства організували спеціальні навчання для представників органів місцевого самоврядування."

Адже чи не щодня захисники звертаються за допомогою у різні департаменти та управління міської ради. Вони приходять за медичними, освітніми, адміністративними та іншими видами послуг. Тому співробітники мають бути готовими до спілкування з військовими.

DSC08428

“Всі ми віримо, що перемога не за горами, і ми вже маємо думати про те, як зустрічатимемо наших захисників. Це буде емоційний момент для всієї країни, і до нього повинні бути готові як цивільні, так і військові”, - сказав митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан.

Для учасників заходу бойовий медик та викладач Центру симуляційного навчання Олександр Трубенко разом зі студентами провів майстер-клас з надання невідкладної допомоги. Охочі могли спробувати накласти джгут або провести реанімацію за допомогою штучного дихання.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Зінченко 05.03.2024 13:52
Повчіть також як поводити себе з батьками і дружинами добровольців, які добровільно пішли воювати і загинули на полі бою................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 .Бондарян Ко 05.03.2024 12:53
Треба вивчати що відповідать на питання про землю. Де ті сотки на які мають право захисники і чому їх загребли тилові хапуги з допомогою міськради?
Далі буде видно кому знадобиться допомога,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100