реклама

реклама

Людина – істота соціальна, а відтак постійно будує відносини з іншими особами.

Дуже важливо, щоб ці відносини були міцними та здоровим, особливо, коли мова йде про рідних, близьких, друзів. Саме цьому й навчали кам’янську молодь на 3-денному тренінгу в межах освітнього проєкту «(Не) дрібниці у стосунках». Даний тренінговий курс реалізований громадською організацією «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» у партнерстві з компанією  Scatec Ukraine (ТОВ «Чиста Енергія – 2011»).

Фото: Нове покоління Кам’янщини

Фото: Нове покоління Кам’янщини


Протягом кількох днів молодь нашого міста під керівництвом тренерів програми – Антона Юрченка та Ольги Бойчук - старанно працювали на заняттях, дізнавались нову та корисну інформацію про те, як будувати здорові стосунки , як запобігати та виявляти ознаки токсичності та аб'юзу.

Родзинкою проєкту стала інтерактивна виставка «НЕ винні стереотипи», якою з нами люб'язно поділилися наші друзі - Молодіжний центр Житомирщини або просто #kreativ_space. Ці роботи – це 9 історій про досвід, про те, як деякі норми нашого суспільства впливають на життя, а головне – до яких наслідків це призводить. Справжні, щирі та відверті розповіді людей, які стали особами, що зазнали насильства.

Фото: Нове покоління Кам’янщини

Фото: Нове покоління Кам’янщини


Випускниками програми стали 10 молодих мешканців Кам’янської громади. По закінченню курсу усі вони отримали подарунки від партнерів проєкту – брендовані косметички.

Війна сьогодні яскраво демонструє на скільки важливо зберегти гарні відносини, особливо з рідними. Ми щиро віримо, що отримані знання допоможуть нашій молоді збудувати міцні та здорові стосунки.

Ми щиро віримо, що отримання знання допоможуть нашій молоді збудувати міцні та здорові стосунки як з рідними, так і з друзями. Особливо, під час війни!

Софія БОЦМАН,

членкиня ГО «Молодіжне об’єднання

Нове покоління Кам’янщини»

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Перехожий 31.03.2024 04:52
А чому на фото немає Антона, він вже он-лайн?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100