реклама

реклама

У Черкасах відбудеться п’ятиденний курс «Міський бюджетний процес», покликаний допомогти небайдужим городянам розібратися у бюджетному процесі. 

Вечірні лекції триватимуть із 8 по 12 квітня. Курс організований ГО «Черкаський Інститут Міста» на підтримку руху «Гроші на ЗСУ».

За словами директора ЧІМ Івана Подоляна, курс складається із 5 тем, які включатимуть детальний розбір усіх бюджетних процесів.

- Скажемо відверто: легко не буде. Тема міського бюджету складна та заплутана. Тому крім вашого бажання потрібна буде ще й наполегливість. Але громаді потрібно вміти читати та розуміти бюджет і контролювати рух наших коштів, —  говорить директор ГО «Черкаський Інститут Міста» Іван Подолян.

Курс включатиме такі лекції:

1. Загальні поняття бюджетного процесу, доходи та залишки коштів.

2. Планування та прийняття бюджету.

3. Виконання та редагування бюджету міста.

4. Як місто заходить у борги та гасить їх.

5. Відкриті джерела інформації про бюджет.

Веде курс Тетяна Харенко, — керівниця Департаменту фінансової політики Черкаської міської ради. Навчальна група — до 20 осіб. Тож реєстрація на курс обов'язкова за посиланням:

https://forms.gle/ot9UNG3wQiGkRL7V7

Участь у навчанні безоплатна. Лекції відбуватимуться з 8 по 12 квітня з 18:30 до 20:30 у просторі Черкаського Інституту Міста на Симоненка, 5.

Про це повідомляють організатори дійства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100