реклама

реклама

З нагоди річниці - 5 років - відбулися заходи, в яких взяли участь керівництво Територіального управління державної судової адміністрації України, Черкаського апеляційного суду, Черкаського окружного адміністративного суду та Господарського суду Черкаської області.

7

З вітальними словами до присутніх звернувся начальник Територіального управління полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко. Він подякував усім за командну роботу та побажав колективу не зупинятися перед труднощами сьогодення, дивитися з оптимізмом в майбутнє, докладати зусилля та проявляти найкращі моральні якості задля довіри й поваги громадян до Служби.

4

Керівництво судової гілки влади подякувало працівникам за щоденну службу та наголосили, що Служба судової охорони є органом, який дієво впливає на стан забезпечення прав і свобод людини, а її працівники постійно сприяють захисту прав громадян та не допускають їх порушення задля створення атмосфери довіри між громадянами та органами системи правосуддя.

5

«Колектив Територіального управління Служби судової охорони у Черкаські області довів, що здатний йти вперед навіть у найскладніші часи, і готовий вирішувати всі поставлені перед ним завдання», – повідомляє пресслужба Служби судової охорони.

Фото: Служба судової охорони Черкащини

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Макуха 06.04.2024 11:29
І дармоїди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Пшонка 06.04.2024 08:34
І ухилянти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Свої 05.04.2024 13:15
Харенко рулить.Молодець!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100