В області триває ІІІ етап національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». За першість районів змагаються 445 команд. Зокрема, в п’яти видах спорту: футзал, волейбол, баскетбол, черлідинг і спортивне орієнтування. Змагання триватимуть до кінця квітня.

Цього тижня фінали з волейболу та баскетболу пройшли в Уманському, Черкаському та Золотоніському районах. В обласному центрі визначили лідерів із футзалу та баскетболу.  Далі шкільні команди змагатимуться на обласному турнірі.

Фото: прес-служба ОВА

Фото: прес-служба ОВА


Водночас учасники проекту продовжують активну підготовку до наступних етапів змагань. Традиційно команди підтримують амбасадори проекту.

Сьогодні відбулася зустріч баскетболістів Черкаської школи №31 з амбасадором Богданом Кулиничем. Юні спортсмени розповіли про плани, тренування та поділилися враженнями від участі у шкільних лігах.

– Цей проект не тільки про спорт, – наголосив Богдан Кулинич. – А й про дружбу, навчання, підтримку. Згуртовані й об’єднані спільною метою, наші учні готові боротися за першість. Їхня мотивація, щирість і завзятість – приклад для нас, дорослих.

Нагадаємо, Черкащина долучилася до наймасштабнішого шкільного спортивного руху. Область стала одним із 20-ти регіонів, які беруть участь у проекті “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”.

Про це інформує прес-служба ОДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100