Міському голові Черкас Сергію Одаричу соромно за безлад, який відбувається на оптовому ринку по вулиці Пастерівській. Про це він розповів на брифінгу для журналістів у понеділок.

– Моя позиція по ринку «Пастерівський» не змінилася. Я вважаю, що це ненормальний ринок, і Черкасам має бути соромно, принаймні, мені як міському голові соромно, коли я бачу той безлад, що там відбувається, ці автомобілі і умови, в яких ведеться торгівля, – прокоментував Сергій Олегович.

Утім, за його словами, міська влада не має відповідних повноважень, аби припинити діяльність ринку. Всі повноваження, які стосуються екологічних, санітарних вимог, правил дорожнього руху – у компетенції відповідних державних служб.

– Я неодноразово звертався і буду ще раз звертатися, аби там навели порядок. Більше того, ніхто не надавав цю ділянку з дозволами на торгівлю з автомобілів. Сьогодні, на жаль, ми маємо перекриту вулицю Пастерівську. Тому що в дні, коли працює ринок (а він працює практично весь час), ми маємо вулицю, що наполовину перекрита автомобілями. Ця вулиця заблокована, а по вулиці Енгельса рух перенасичений. Бо автотранспорт, в тому числі, і вантажний, змушений іти в об’їзд, – сказав Сергій Одарич.

Нагадаємо, улітку на ринку «Пастерівський» було чимало перевірок контролюючих органів і виявлено безліч порушень. З того часу деякі з перевіряльників уже «забули» про свої претензії. Решта, як наприклад, управління ветеринарної медицини, продовжують наполягати, що в такому вигляді, як нині, ринок існувати просто не повинен. Нарікають на функціонування оптового ринку і мешканці прилеглих будинків. Люди скаржаться на антисанітарію, постійний шум та бруд. Більше того, навантажені продукцією автівки розбивають асфальтне покриття та спричиняють тут постійні затори. Утім, поки що добитися якихось змін на ринку, а тим більше його закриття, черкащанам не вдалося.

Але виникає питання: якщо немає дозволу торгівлі з автомобілів, то чому міська влада не розірве договір оренди земельної ділянки з ПП Островський О.О. А також – чому ні управління ветеринарної медицини, яке заборонило діяльність лабораторії, ні контролюючі та правоохоронні органи не можуть заборонити торгівлю на Пастерівській? І, зрештою, чому ніхто не звертає уваги на листи ЧЕЛУАШу до міського голови та прокуратури з вимогою припинити торгівлю з вантажівок, оскільки таке навантаження на міський колектор може призвести до аварії і підтоплення цілого району? На цю проблему, до речі, вказує і перший заступник мера Віктор Беззубенко.

реклама

Коментарі  

 
0 #8 Валентина 14.12.2012 21:01
Цитую Лідія:
А чому нашому меру не соромно за дії службовців органів місцевого самоврядування Черкаської міської Ради за ставлення до колишніх працівників? Для того щоб отримати довідку про заробітну плату, потрібно піднімати пів України на ноги, починаючи від депутатів Верховної Ради і закінчуючи прокуратурою м. Черкаси. То тут йому не соромно, що не може привести до порядку своїх підлеглих Беззубенка, Кудрявцева та Удод.А за оптовий ринок йому бачте соромно.А не жалко тих бідних людей, які стоять там і в дощ, і в сніг, і в мороз, щоб прокормити свою сім"ю, а Беззубенко Кудрявцев та Удод отримують гідну заробітну плату і ні за що не відповідають, бо їхні дії захищає міський голова.

Пока пани Лідія работала в горсовете - то ей стыдно не было. А вот как только ее оттудова "поперли" - сразу кому-то должно быть стыдно. Раскажите лучше о том, как "хорошо" людям жилось при вас
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 Лідія 14.12.2012 19:52
А чому нашому меру не соромно за дії службовців органів місцевого самоврядування Черкаської міської Ради за ставлення до колишніх працівників? Для того щоб отримати довідку про заробітну плату, потрібно піднімати пів України на ноги, починаючи від депутатів Верховної Ради і закінчуючи прокуратурою м. Черкаси. То тут йому не соромно, що не може привести до порядку своїх підлеглих Беззубенка, Кудрявцева та Удод.А за оптовий ринок йому бачте соромно.А не жалко тих бідних людей, які стоять там і в дощ, і в сніг, і в мороз, щоб прокормити свою сім"ю, а Беззубенко Кудрявцев та Удод отримують гідну заробітну плату і ні за що не відповідають, бо їхні дії захищає міський голова.Риба гниє з голови, перше потрібно навести лад в будинку де працюєш, а потім уже і за ринок братися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 очі бачуть 12.12.2012 10:22
Цитую Андрей:
Почему, интересно, Черкасский коллектор заставляет волноваться мера, а то, что делается в Каневе с коллектором из-за строительства вертолетной площадки - никого не волнует кроме как настороженных жителей


якщо дії Одарича визивають як і негатив так і позитив, то за дії канівського мера можна вже було 3 рази його змінити. Вертолітна площадка, новий автовокзал, базарна площа, школи в аварійному стані.... і багато ще чого. Більше прочитати можна тут http://kanev.info/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Деніс 12.12.2012 00:24
Руки геть від мого гаманця!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Андрей 11.12.2012 15:38
Почему, интересно, Черкасский коллектор заставляет волноваться мера, а то, что делается в Каневе с коллектором из-за строительства вертолетной площадки - никого не волнует кроме как настороженных жителей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 очі бачуть 11.12.2012 15:18
Хай ще відкриють очі на ринок на "зеленій". Не в кращому становищі,грязн о, в кіосках наливають з підстолу горілку, машини стоять всюди, що навіть і з коляскою нема як пройти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Иван 11.12.2012 14:30
Кто-то видимо очень сильно препятствует этому, поскольку ходят слухи, что на этом рынке существует точка по сбыту ..........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Рая 11.12.2012 13:45
І правда, до яких пір буде така бездіяльність нашої виконавочї влади? Невже не можна навести лад. Якщо почали вже наводити лад, то закінчуйте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100