Цього року мерія Черкас вирішила провести експеримент щодо прибирання міста, зокрема і зимового очищення вулиць від снігу та льоду.

Раніше прибиранням міста займалося комунальне підприємство «ЧЕЛУАШ». Нині цю послугу передали на ринок, провели тендер, який виграла приватна компанія ТОВ «Свій лад».

– Ця компанія прибирала місто влітку, роботою їхньою я задоволений. Місто стало чистішим. Сподіваюсь, що і взимку вони працюватимуть не гірше. Тож черкащани матимуть можливість по завершенню зими оцінити, яке обслуговування є кращим: від приватника чи від комунального підприємства, – говорить міський голова Черкас Сергій Одарич.

У Черкасах більшість послуг, які надавали комунальні підприємства, передано на ринок. Їх надають приватні фірми, які виграють відповідні тендери. Завдяки цьому вдається не лише отримати якісні послуги, але й суттєву економію. Приміром, лише цього року на прибиранні міста від сміття вдалося заощадити близько 12 млн. грн.

ТОВ «Свій лад» заготовило понад 1200 тонн піщано-соляної суміші, «на старті» 18 одиниць техніки. Цілодобово чергує диспетчер, який має миттєво реагувати на зміни у погоді, зазначає прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Егор 25.12.2012 11:55
Дороги не чищены, а Одарыч "...роботою задоволений"!? С чего бы это? Видно, приватная кампания порешала вопросик на "свий лад" ;-) !!?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Павло 19.12.2012 08:58
Чомусь не бачив на вулицях міста ЖОДНОГО з МАЗів зображених на фото. Де ж ця новенька техніка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100