реклама

реклама

Декілька років мешканці Кута скаржились на проблемну зону в їх мікрорайоні. Вона заросла високими чагарниками, порослю. А, мовляв, через цю територію іде доріжка, якою часто ходять місцеві.

«Чому цю місцину так занедбали і хто винен, зараз з’ясовувати не будемо. Я обіцяв кутянам її розчистити цієї весни і ми це зробили», - пише мер Сміли Сергій Ананко

435130475_1319046199050916_2533665249910592674_n

«Сьогодні, озброївшись граблями, сокирами, лопатами та іншим інвентарем, майже сотня працівників виконавчого комітету долучились до прибирання в мікрорайоні Кут, влаштувавши справжню весняну толоку. До нас приєдналась група учнів ЦППРК, бо поруч їх гуртожиток і, хоч і маленька кількість, та допомагали місцеві жителі.

Велику підготовчу роботу провели працівники СКП «Комунальник», які вирізали всі чагарники і поросль. Нам залишилось це зібрати і очистити територію від сміття. Прибрана площа сягає близько 4 гектарів, тож роботи вистачило усім.

Фактично за п’ять годин спільними зусиллями проблемна місцевість була розчищена. Учасники прибирання в мікрорайоні Кут, сподіваються, що місцеві жителі будуть тут і надалі підтримувати порядок. Все гілля забере ТОВ «Смілаенергопромтранс», сміття вивезли комунальники.

У Смілі місячник благоустрою ще триває. Тож закликаю всіх не стояти осторонь і долучатись. Ми всі маємо прибрати свої подвір’я, прибудинкові території та біля своїх офісів, підприємств і організацій», - зазначає мер

Фото з ФБ мера Сміли

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100