реклама

реклама

Лот, який 2 квітня продали за 29 млн грн, виставили на повторні торги. Початкову ціну знизили до 74 703 грн, пише biz.liga.net

Комплекс споруд колишньої виправної колонії в Умані Черкаської області виставили на повторні торги, свідчать дані Prozorro.Продажі. Початкову ціну лота знизили удвічі - зі 149 407 грн до 74 703 грн. Приватизаційний аукціон заплановано на 19 квітня.

Першу спробу приватизувати в'язницю в Умані Фонд держмайна зробив 2 квітня. Повідомлялося, що під час торгів ціна лота зросла у 194 рази – до 29 млн грн. На закритих торгах за лот змагалися аж 42 учасники.

Фото: Прозорро.Продажі

Фото: Прозорро.Продажі


Переможну ставку запропонував Борис Григорович Пахолюк, підприємець із села Острівець Уманського району, власник кількох агрофірм і фермерських підприємств.

Проте станом на 10 квітня ФДМ визнав аукціон таким, що не відбувся. Ймовірно, переможець відмовився від підписання протоколу. Оголошення нових торгів свідчить про те, що учасник аукціону, який посів друге місце, відмовився від купівлі лота.

Виставлений на торги 19 квітня об’єкт приватизації розташований у центральній частині Умані, понад 20 років не використовується: фізичний стан незадовільний, будівлі потребують капітального ремонту, інженерні комунікації відсутні.

До лота входить навчально-виробничий корпус з підвалом колишньої виправної колонії, побудований у 1972 році, та кілька інших споруд.

Комплекс нежитлових будівель і споруд загальною площею 3100 кв. м та земельною ділянкою під спорудами площею 0,60 га розташований на вул. Європейській, 27б.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100