реклама

реклама

На території Бобрицької громади пройшла толока. Вже традиційно вона об’єднала працівників апарата, структурних підрозділів та комунальних установ Бобрицької, Ліплявської та Канівської громад.

Географія цього річного заходу охоплювала дві локації. Учасники весняної толоки прибрали побутове сміття на узбіччях на проміжку дороги Київ-Канів від села Тростянець до міста Канів. А також ліквідували сміттєзвалища на проміжку дороги від села Литвинець до Довжику.

436887054_830813902424283_4721294912856795739_n

Надзвичайно прикро було бачити як мальовничу частину узбіччя на Довжику перетворили на стихійні сміттєзвалища.

«З покоління в покоління, від діда-прадіда в українського народу передається традиція наведення порядку на своїй землі кожної весни, тільки-но несміливі промені сонця прогріють повітря, від зимового сну пробуджується природа. Аби кожне подвір’я, громадські місця виглядали чисто, охайно, святково і радували око. Одним словом, чистота – це наша візитна картка! Зусиллями небайдужих мешканців та працівників виконавчого комітету Бобрицької сільської ради стихійні сміттєзвалища на Довжику майже повністю ліквідовані, найближчим часом на цьому відрізку дороги буде встановлено відеоспостереження з метою недопущення повторного засмічення. Звертаючися до всіх жителів Канівщини, прошу свідомо відноситися до природи, яка потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення, та недопускати засмічення нашого краю.» - зазначає Олена Штефан, Бобрицький сільський голова.

Бобрицька сільська рада, фото сільради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100