реклама

реклама

У Черкасах на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть тренінг з мінно-вибухової безпеки у повсякденному житті. Учасникам розкажуть про правила поведінки у випадку виявлення невідомих або вибухонебезпечних предметів та навчать розрізняти потенційно небезпечні предмети.

Як зазначають організатори, розуміти основи мінно-вибухової безпеки важливо всім — і дітям, і дорослим.

Фото: bin.ua

Фото: bin.ua


«Щотижня ми чуємо про нові нещасні випадки: і дорослі, і діти знаходять невідомі предмети й часто несвідомо нехтують правилами безпеки. Аби розказати черкасцям про ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами та навчити їх базовим правилам протимінної безпеки, ми проведемо відкритий тренінг. Розберемо типи мін й підривників, офіційні попереджувальні знаки та приховані загрози для життя людини, а також вивчимо правила поведінки з підозрілими предметами», — ділиться директорка простору Анна Драч.

На заході розглянуть основні правила поведінки у випадку виявлення невідомих або вибухонебезпечних предметів та попрактикуються на 3D-макетах.

«Ми ознайомимося з різними видами небезпек та навчимося візуально розрізняти потенційно небезпечні предмети. Тренери також проведуть інструктаж з мінної безпеки, використовуючи 3D-макети вибухових пристроїв, аби учасники могли на практиці ознайомитися з їх характеристиками та навчитися ефективно поводитися у подібних ситуаціях», — додають в Гончаренко центрі Черкаси.

Тренінг відбудеться у середу, 24 квітня, о 13:00 за адресою бул. Шевченка, 234 (Гончаренко центр Черкаси). Кількість місць на тренінгу обмежена, тож всіх охочих закликають реєструватися за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100