реклама

реклама

Відтепер дошкільний навчальний заклад №21 «Веселка» очолюватиме Світлана Новодран.

Фото: dogp.gov.ua


Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Нова очільниця має за плечима десятирічний досвід роботи у цьому садочку та має кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії». До цього вона викладала українську мову та літературу в одному із навчальних закладів Черкаської області.

«Створити в дошкільному закладі такі умови, щоб він був місцем радості для дітей, місцем творчості для вихователів та місцем спокою для батьків» - із таким педагогічним кредо працює протягом усіх цих років пані Світлана.

Привітати із призначенням нового керівника завітали заступниця міського голови Анастасія Чубіна разом із директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богданом Бєловим та його заступницею-начальницею управління освіти Надією Євчак.

Фото: dogp.gov.ua


«Світлана Олександрівна - професійний та фаховий працівник, яка готова взяти на себе відповідальність і надалі розвивати заклад дошкільної освіти та сприяти у формуванні нового покоління освічених та мислячих людей. Колектив садочка добре знайомий із пані Світланою, тому впевнена, що разом вони тільки примножуватимуть здобутки садочка. Тож бажаю, щоб всі плани та задуми реалізувалися», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Читайте також: Завідувачку черкаського дитсадка «Веселка» провели на заслужений відпочинок

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100