реклама

реклама

Студенти-юристи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відвідали Черкаське районне управління поліції. 

Присутні ознайомилися з роботою підрозділу та поспілкувалися з правоохоронцями.

Про службу в Національній поліції студентам розповідали представники управління кадрового забезпечення та дотримання прав людини, слідчі, криміналісти, оперуповноважені карного розшуку, дільничні офіцери поліції та інспектори ювенальної поліції.

437987660_839990048172285_479781782108095143_n

Під час зустрічі студенти мали можливість поглибити своє розуміння про роботу поліцейських, а також ознайомитися з їхнім спеціальним обладнанням та приладдям.

Для тих, хто зацікавився професією, працівники кадрового забезпечення нагадали про правила вступу до вищих навчальних закладів системи МВС: нормативи при здачі іспитів з фізичної підготовки, перелік необхідних для вступу документів, правила проходження медичної комісії.

Працівники сектору дотримання прав людини провели екскурсію райуправління та детально розповів про систему електронної відеофіксації Custody Records.

Наприкінці заходу студенти подякували правоохоронцям за цікавий захід, інформують у пресслужбі ГУ НП Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 З історії черкащини 19.04.2024 08:04
А ще випускники біофака педу, які по роду "освіти" ознайомлені з будовою людського тіла та найбільш болючими його місцями, можуть працювати поліцистами та поліційкинями. Кожний "йурист" отримав демократизатор та клітчату ковдру в подарунок
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100