реклама

реклама

Олександр та Андрій Табалови володіють великим харчовим бізнесом, пише "Українська правда".

За інформацією відкритих джерел та Системи розкриття інформації на фондовому ринку SMIDA вони контролюють низку підприємств у різних регіонах України.

Так Олександр Табалов напряму володіє суттєвими пакетами акцій Кіровоградського та Черкаського хлібозаводів.

Відповідне звернення поширюється у соцмережах

Відповідне звернення поширюється у соцмережах


Його син Андрій Табалов був одним зі співзасновників компанії "Формула смаку". На сайті компанії зазначається, що до їхньої групи, крім названих вище підприємств, входить ще низка хлібозаводів у різних регіонах України.

Крім того, родина Табалових контролює Первомайський молочно-консервний комбінат та ЗАТ "Юрія" (торгова марка "Волошкове поле").

У 2006 році Олександр Табалов балотувався до Верховної Ради за списком Ліберальної партії України, яку до 2005 року очолював екс-губернатор Сумщини та Донеччини Володимир Щербань.

Як повідомляє ВВС, 2007 року Олександр Табалов був претендентом на посаду лідера Кіровоградської обласної організації Партії регіонів.

Андрій Табалов очолював Кіровоградську облорганізацію партії "Фронт змін" Арсенія Яценюка.

Як відомо, раніше Табалови, обрані від "Батьківщини", відмовилися входити до складу опозиційної фракції.

Читайте також: Радника із зовнішньо-економічних зв’язків ПАТ «Черкасихліб» виштовхали з ВРУ (відео)

На першому засіданні Верховної Ради 7-го скликання "свободівці" виштовхали Табалових із зали та не дали їм підписати присягу. Однак пізніше Володимир Литвин заявив, що вони таки склали присягу. Однак з цим твердженням категорично не погоджуються.

Один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк заявив, що компанія "Формула смаку" є спільним бізнесом сім'ї Табалових та депутата від Партії регіонів Віталія Хомутинника.

"Я дізнався про те, що у Табалова спільний бізнес з Хомутинником вже після того як він опинився в списку. Викликав до себе. І він у мене в кабінеті присягнувся дітьми, що він продав свій бізнес. Весь. І що його немає за що пресувати", - сказав він.

"Табалови - це не бізнес-квота. Це люди, яких я знав 11 років, ще з часів роботи в банку Аваль. Табалова були одними з позичальників банку", - зазначив Яценюк.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #20 серге,й 20.02.2014 20:47
:cry:как может 1/4 населения диктовать свою волю всем остальным жителям страны.не будите медведя, который(не спит в берлоге) Вас политики используют в своей борьбе за ВЛАСТЬ,подставл яя Вас под пули и физическое воздействие сил правопорядка). Насаждаемый порядок который пытаются насадить в стране- Ф....ЗМ. ЛЮДИ -ОСТАНОВИТЕСЬ,ДА ЛЬШЕ ВОЙНА- КТО НЕ ЗНАЕТ- СТРАШНАЯ ШТУКА- кто видел в кино то могу сказать единственное, когда стреляешь ты - хорошо и безопасно- когда стреляют в тебя- БОЛЬ,СМЕРТЬ и ГОРЕ ВАШИМ РОДНЫМ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #19 Оксана Фігура 13.12.2012 17:19
Повністю підтримую пана Чуприну (комент 16). Як набридло слухати такі жалюгідні аргументи, якими хоче виправдати себе Яценюк. Щось його останнім часом дуже заносить на популістських поворотах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #18 Ужасть 13.12.2012 11:36
Цитую Гарбия:
они уже работают на выборы Президента 2015 года. СВОЛ***
прикрывающаяся правильными политическими лозунгами и делающая политические дивиденты на проблемах народа.


Зачем так жестоко. Им тоже кушать хочицца. А народ....народу нужно подождать. Вот сейчас за два-три года еще пообъединяются...решат кто из них будет кандидатом в Президенты... а потом опять вспомнят за народ, чтобы за него проголосовал в 2015-м. Вот тогда уже этот опозиционный Президент прийдет к власти.... потом нужно пару лет еще подождать, через два года проведет перевыборы Рады с бальшинством коалиции и вот может тогда вспомнят и начнут заниматься и проблемами народа. А пока увы. Пока нужно разобраться что-же твориться в опозиции, кого напихали в списки.... квартирку служебную получить. Жить то где-то надо :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #17 Микола 13.12.2012 11:27
Цитую О.ЧУПРИНА:
Хто може повірити А.Яценюку? Нічого він не знав,а коли дізнався викликав Табалова і т.д.. Якщо нічого не знаєш,то навіщо граєш у велику політику? В результаті буде повний розрив між ВО"БАТЬКІВЩИНА" і "Фронтом змін",активізується процес "тушкування",опозиційні сили деякий час будуть розгубленими з усіма подальшими наслідками.

:lol: :lol: :lol:
опозиційні сили деякий час будуть розгубленими з усіма подальшими наслідками.
:lol: :lol: :lol:
Я Вам уже давно говорю что наслидки будуть и они уже не за горами...такими как для НУНСа, Соцпарти... - забвение. Это кстати, ждет и Ваш УДАР, впиташий "выдающихся" политдеятелей Геращенко, Наливайченка и иже.. Вон почитайте пан Мамалыга уже не голова областного НУНСа..недолго музыка играла, не долго фраер танцевал :lol: :lol: он уже готов, принимайте его в УДАР :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #16 О.ЧУПРИНА 13.12.2012 10:58
Хто може повірити А.Яценюку? Нічого він не знав,а коли дізнався викликав Табалова і т.д.. Якщо нічого не знаєш,то навіщо граєш у велику політику? Якщо дізнався і адекватно не відреагував,тод і хто ти є? Слідуючим кроком авторів проекту "Табалов-Яценюк" може бути заява О.Табалова про те,що він ніколи не був прихильником об"єднаної опозиції і разом з Яценюком спланував акцію по її дискредитації та розвалу.В результаті буде повний розрив між ВО"БАТЬКІВЩИНА" і "Фронтом змін",активізується процес "тушкування",опозиційні сили деякий час будуть розгубленими з усіма подальшими наслідками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #15 Василь 13.12.2012 10:27
ЧуПРині щось належить? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 Сергій моє ім я 13.12.2012 10:23
Цитую київ:
ПІНКА ПІД ЗАД І ГНАТИ ТАКИХ ЗРАДНИКІВ

А куди гнати? Їм пофіг, що їх кудись там поженуть. З мандати в них ніхто не забере. А те, що Табалов був головним спонсором ФЗ насторожує. Яценюк, на мою думку, повинен був знати, які в Табалова плани на Верховну Раду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 Гарбия 13.12.2012 10:14
Опять присосавшиеся к власти и хорошим зарплатам главари опозиции уводят народ в сторону. Бороться нужно не с последствиями а с истоками зла. Это что первое "предательство"?? И как всегда "предателей" типа клемят позором, а господа Турчинов, Томенко, Яценюк, Яворивский и прочее шобло-кодло как сидели так и сидят у партийной кормушки и с огромным желанием еще присосаться и кормушке госбюджета в виде министерских должностей. Почему они не пришли в Раду и сразу не ставят вопрос об отмене депутатских пенсий, льгот, квартир.Пусть арендуют одно студенческое общежитие и живут там как все люди страны. Так нет они уже работают на выборы Президента 2015 года. СВОЛ***
прикрывающаяся правильными политическими лозунгами и делающая политические дивиденты на проблемах народа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #12 Смайл 13.12.2012 09:52
Черговий прокол стратега Сєні.У цієї опозиції нема майбутнього, якщо вона триматиме в авторитеті балаболів Сєню і Колю. Уся їхня тріпотня за кілька років не вартує й двох хвилин роботи "болгарки".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #11 Валерій 12.12.2012 22:05
В цікавому становищі опинилася черкаська опозиція. Раніш пані Старікова активно викривала свого колегу по опозиційному штабу Бондаренка в зрадництві і домовленостяз з владою. Тепер викрилося нутро опозиціонерки, що протягом багатьох років є фактично маріонеткою Табалова. Виходить що ми маємо не об'єднану опозицію на Черкащині, а кубло перевертнів. Що далі? Будемо робити вигляд що нічого не сталося? Чи Старікова почне робити вигляд, що не має відношення до бізнесу Тобалова? Що протягом багатьох років черкаський та кіровоградські осередки ФЗ були кишеньковими родини Табалових?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100