реклама

реклама

Представники фракції «Батьківщина» у ВРУ виштовхали з зали засідання депутатів Табалових, які не написали заяви на вступ до фракції. Про це повідомляє кореспондент «Української правди».

У певний момент, коли ці два депутати заходили до сесійної зали, представники опозиції з криками «Тушок геть!» кинулися до дверей і виштовхали їх з приміщення.

Табалових так і не пропустили до сесійної зали. Опозиціонери блокували усі двері, в які вони намагалися зайти.


Нагадаємо, що Олександр та Андрій Табалови, обрані народними депутатами від об’єднаної опозиції, не увійшли до складу фракції «Батьківщина» у Верховній Раді VII скликання, повідомляли ЗМІ.

У партії наголошують, що Табалови порушили підписані присяги кандидата у народні депутати, в яких йшлося про те, що в разі принципової зміни політичної позиції врозріз із позицією об’єднаної опозиції «Батьківщина» обраний депутат «вважає справою честі та зобов’язується скласти повноваження народного депутата України».

«На підставі невходження Олександра та Андрія Табалових до складу фракції «Батьківщина» та на підставі підписаної ними присяги фракція одноголосно ухвалила рішення вимагати від них скласти мандати народних депутатів», - наголосили в партії.

Олександр Табалов має відношення до Черкас в силу бізнесових інтересів, оскільки є радником із зовнішньо-економічних зв’язків ПАТ «Черкасихліб».

Дивіться також ВІДЕО.

Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк вважає, що депутатство батька й сина Табалових перебуває під питанням.

«Ці люди не прийняли присягу у відповідності до Конституції і тому сьогоднішній їх статус депутата перебуває під питанням», - сказав Яценюк.

За словами Яценюка, «це було спільне рішення трьох опозиційних фракцій не дати їм прийняти присягу».

«Те, що сталося з Табаловими – це моя особиста відповідальність за те, що люди, які клянуться на Біблії, які клянуться своєю родиною, при цьому зраджують», - зазначив Яценюк.

«Янукович робитиме все, щоб сформувати більшість у триста голосів. У них для цього багато ресурсів, а в нас – моральної сили», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада 7-го скликання проводить своє перше засідання, де має бути обрано нове керівництво парламенту. На посаду спікера пропонують регіонала Володимира Рибака.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #15 Василь 12.12.2012 19:17
Цитую О.ЧУПРИНА:
Невже взявши гроші у Табалова опозиційні лідери розраховували на його безумовне "послушание"...


...інша справа, коли чесно береш 30 срібляників, плюєш в наглу морду виборця і з легким серцем голосуєш за помахом Чечетова. Вам би якусь регіональну фракцію очолити, а Ви тут псевдоопозиційн ою діяльністю займаєтесь :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #14 Король 12.12.2012 18:37
Цитую О.ЧУПРИНА:
Мандати ніхто не складе.Табалови будуть працювати в парламенті,жити муть своїм розумом.Невже взявши гроші у Табалова опозиційні лідери розраховували на його безумовне "послушание".Яценюк все це розумів,розуміл и й інші лідери.То навщо цей гармидер?

Та все вони ці свистуни прекрасно знали і далі будуть з руки їсти у Табалових.Яценюк з ними давно в шоколаді і Томенко прикурює нехіло.Те яке зараз роблять то тільки шоу.Цих обьєднаних Тимошенко-продавців скоро люди розкусять.Ох і боляче буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #13 Дійсно Василь 12.12.2012 18:24
Цитую Василь:
голосуйте за партію Тушківщина! ..і боксьора Віталю, бандюки одобряэ

Невже лжеВасиль-Володя думає,що критикуючи боксьора Віталю він замаскує свою причетність до фірми Чуприни.Чи може лжеВасиль хвора людина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 Ужасть 12.12.2012 15:17
Оппозиция будет требовать от ЦИК зарегистрироват ь следующего депутата в списке вместо Александра Табалова и провести перевыборы на округе его сына Андрея.
Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Украинскую правду, об этом 12 декабря заявил Александр Турчинов*.
"Мы будем требовать того, чтобы на округе № 99 были объявлены повторные выборы, и чтобы следующий по списку депутат (за Табаловым) зашел в парламент", - сказал он.

----
Вот интересно получается. Открыто проводили отбор в списки, проводили праймерзы, объединялисбь в КОДло и все поддерживали..их, а теперь им что-то не нравится, как они сами напартачили и теперь давай народ вытягивай с карманов деньги на выборы по их забаганкам?
Скажите, для чего нужна Верховная Рада? Для работы, а не для разборок Батькивщины с своими членами партии...если они таки есть. А не сборище конъюктурщиков от политики. Почему такого нет в ПРегионов, Свободе, коммунистов... За УДАР молчу...там на 80% отсто*ник НУНСа :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #11 Жук 12.12.2012 13:56
Ай - ай - ай! А чого ж це "рупор б"ютівської правди" - сайт "Про головне" заціпило від такої новини???? Жодної згадки. А так же тему "тушок" обсмоктували.... Вдавилися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Ужасть 12.12.2012 13:41
Цитую Правда:
Какой кошмар... Первый день "рациональной работы". О какой заботе о государстве идет речь, если они внутри оппозиции разобраться не могут... Плакать хочется, что люди своими же голосами доверили кодлу власть.


Действительно опозиция вместо того чтобы с первого же дня работать на страну, на людей..устроила разборки по своим, самими же избранными депутатами. :lol:

У свою чергу Литвин заявив: "Будь ласка розберіться зі своїми депутатами. Розбирайтесь в своїх колективах".

"Регіонал" Михайло Чечетов, коментуючи ситуацію з Табаловими, заявив: "Якщо є проблеми у фракції "Батьківщини", то це ваші проблеми. Ви розберіться, хто делегував, яка людина стоїть за цими людьми...Це не проблеми Верховної Ради".

Комуніст Адам Мартинюк заявив опозиціонерам: "Це ваші власні проблеми".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #9 Василь 12.12.2012 13:35
голосуйте за партію Тушківщина! ..і боксьора Віталю, бандюки одобряэ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 Ужасть 12.12.2012 13:21
За две недели до 12.12.2012
Ефремов говорит, что от желающих вступить во фракцию ПР нет отбоя
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #7 Ужасть 12.12.2012 13:17
ПРОЧЕРК заклинило от кипучей работы опозиции в Раде. А как распинались... как били себя в грудь..пабедители...вашу мать :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Катря 12.12.2012 13:08
Перший день роботи парламенту співпав з першим днем розпродажу запроданців-патріотів опозиції :lol: Так через півроку нікого там не залишиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100