«Табаловщина» – це серйозне явище, з якого опозиція до кінця ще не винесла уроків. Про це один з лідерів «Батьківщини» Микола Томенко розповів в інтерв’ю газеті «День», яке вийшло 18 січня, повідомляє сайт політика.

Відповідаючи на запитання журналіста щодо «тушок» Табалових, він зазначив, що гарантії, що подібних «тушок» більше не буде, – немає.

«Говорячи про «табаловщину», потрібно розуміти, що сьогодні є лише один серйозний аргумент проти цього явища — персональна відповідальність керівників політичних партій, які формували списки, і тих, хто рекомендував конкретних кандидатів», – зазначив Микола Томенко.

На зауваження журналіста, що, як відомо, Табалових рекомендував керівник «Фронту Змін», Микола Томенко нагадав, що Арсеній Яценюк неодноразово вибачався за це публічно, говорив, що це, в тому числі, і його помилка.

«Взагалі, список нашої партії, яка є складною конфігурацією (адже складається з 8 політичних сил), формувався надзвичайно складно. По багатьох людях політиках не врахували і моєю позиції. Зокрема, я вважав, що в партійному списку нам бракує Володимира Філенка, Андрія Шкіля і Юрія Прокопчука. Те, що ми зробили з Табаловими з точки зору інформаційної негативної кампанії, сьогодні є дуже важливим. Приємно, що ЗМІ підтримали наші ініціативу, широко показавши, що «тушки» — це не лише зрадники своїх партій, а передовсім – зрадники своїх виборців. Але водночас історія з Табаловими вчить, що віддавати на відкуп представникам великого бізнесу керівництво обласними організаціями чи кураторство регіонами – це помилка», – переконаний Микола Томенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100